reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

U mnie to nawet z dnia na dzien strach zssypiac :p choc i tak wygladam jakbym bobu sie najadla. Fotki wstawic nie moge bo niby za duze, a zmiejszyc nie idzie. A ciasto.z galaretka ! Lubie pokaz pozniej chociaz zdjecie ?

reklama
ja paintem zwykłym zawsze zmniejszam fotki...
spoko później fotkę wstawię....już przeżywam tą galaretkę bo zawsze spieprzę:/ wogóle to ciasta mi nie wychodzą w ciąży dwa już poszły do kibelka bo zakalce powychodziły ale dziś gotowy biszkopt kupiłam na cwaniaku

Witajcie, człowiek do pracy skoczy na pare godzinek a tu tyle do nadrabiania pozniej:)
Ja tez do pracy mam zamiar chodzić przynajmniej do lipca, jesli wszystko bedzie ok oczywiście nie dlatego ze kocham moja prace tylko znam siebie i wiem, ze jak przestane pracować i chodzić na siłownie to zalegne na sofie z chipsami, paluszkami i precelkami az mnie na niej poród zastanie! Zreszta pracuje tylko 4 godz.
Wiktorka głowa do góry jutro bedzie lżej ( albo raczej nogi)
Poziomki wiesz juz czy bedzie synuś?
A wiecie dziewczyny jak sie ma blizniakowa mamuśka?
Taka_ ja jak wizyta u położnej? Dostałaś wyniki?

reklama
Odnośnie tego ze ciąża to nie choroba to co powiecie na komentarze osób które nigdy nie były w ciąży? Ja ostatnio słyszałam od szwagierki taki właśnie teks... Odpowiedziałam jej tylko że jak ona będzie to pogadamy i jeszcze się na mnie obraziła... Małpa jedna....

Do góry