reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

U mnie to nawet z dnia na dzien strach zssypiac :p choc i tak wygladam jakbym bobu sie najadla. Fotki wstawic nie moge bo niby za duze, a zmiejszyc nie idzie. A ciasto.z galaretka ! Lubie pokaz pozniej chociaz zdjecie ?

reklama
ja paintem zwykłym zawsze zmniejszam fotki...
spoko później fotkę wstawię....już przeżywam tą galaretkę bo zawsze spieprzę:/ wogóle to ciasta mi nie wychodzą w ciąży dwa już poszły do kibelka bo zakalce powychodziły ale dziś gotowy biszkopt kupiłam na cwaniaku

Witajcie, człowiek do pracy skoczy na pare godzinek a tu tyle do nadrabiania pozniej:)
Ja tez do pracy mam zamiar chodzić przynajmniej do lipca, jesli wszystko bedzie ok oczywiście nie dlatego ze kocham moja prace tylko znam siebie i wiem, ze jak przestane pracować i chodzić na siłownie to zalegne na sofie z chipsami, paluszkami i precelkami az mnie na niej poród zastanie! Zreszta pracuje tylko 4 godz.
Wiktorka głowa do góry jutro bedzie lżej ( albo raczej nogi)
Poziomki wiesz juz czy bedzie synuś?
A wiecie dziewczyny jak sie ma blizniakowa mamuśka?
Taka_ ja jak wizyta u położnej? Dostałaś wyniki?

reklama
Odnośnie tego ze ciąża to nie choroba to co powiecie na komentarze osób które nigdy nie były w ciąży? Ja ostatnio słyszałam od szwagierki taki właśnie teks... Odpowiedziałam jej tylko że jak ona będzie to pogadamy i jeszcze się na mnie obraziła... Małpa jedna....

Do góry