reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny w kwestii tego szumisia. Ja mam jakąś szumiącą zabawkę ale ją dostałam jako jakiś gratis. U mnie za to sprawdzała się aplikacja do telefonu. Tam były wszystkie szumiące dźwięki jakie można sobie wymarzyć. Na dodatek jakaś grzechotka i różne pierdoły, które ratowały czasem życie w kryzysie "don't cry my baby" się to nazywało. A do tej pory włączam wirtualny szum okapu, podczas drzemki Małej, bo świetnie wygłuszają jakieś szczekania psów i dźwięki przy gotowaniu.

reklama
Sory ale jak słysze ze ciąża to nie choroba to aż sie we mnie gotuje takiej osobie zawsze życze zeby przeżyła to co ja przeżywałam przez ostatnie 6 tyg że dupy z pod kibla nie mogłam odkleic wiec daruj sobie takie komentarze bo wiekszosc tu z nas nie przechodzi ciąży bezproblemowo.
Nikomu nie życzy się w ten sposób! I sorry, ale dla mnie to Twój komentarz jest nie na miejscu! Każda przechodzi ciążę inaczej, po to jest forum, aby napisać o swoich odczuciach i doświadczeniach. To, że Ty przechodzisz ciążę źle, to nie znaczy że każdy tak ma i że każdy musi użalac się nad sobą. Dla mnie ciąża to też nie jest choroba i proszę mi nie życzyć takiej ciąży, która udowodni mi jakie to okropne uczucie! Współczuję tym dziewczynom, które mają problemy, ale ten komentarz uważam za bardzo niestosowny!

Ok. Możemy już skończyć ten temat. ....

Za dużo ciążowych hormonów w jednym.miejscu. .... Wiadomo że czasem będą spiny. .. ale już dajmy spokój dziewczyny się wypowiedziały każda ma inne zdanie i koniec
...
Ile osób tyle zdań. .. ale co kilkanaście postów wracać do tego samego to bezsens.

Zjedzcie po sneakers'ie to może wam przejdzie ;)

Normalnie zamorduje Was wszystkie...końcami moich sił dzisiaj (jestem zdechła i niedospana od dwóch dni,chodzę jak neptyk) mówię wejdę na forum popiszę przed snem a tymczasem cholera jasna godzinę nadrabiałam teraz ok 30 stron w tym wątku !!! i sobie już dziś nie popiszę, bo już zapomniałam komu miałam poodpisywać na co o i taka jestem;p;p
od jutra mam więcej czasu to będę się aniołki udzielać więcej a teraz idę wkońcu spać i spokój albo do sklepu po snikersy ;)

Wiecie co w sumie to mam chęć na tego snickersa. Zjadłabym a co tam! I mam pomysł, jak któraś zacznie pisać o tym tekście, tym wiecie, którego się nie wypowiada... to ją zjemy. Ciężarne wszystko zjedzą. I zagryziemy śledziem :p

Ok. Możemy już skończyć ten temat. ....

Za dużo ciążowych hormonów w jednym.miejscu. .... Wiadomo że czasem będą spiny. .. ale już dajmy spokój dziewczyny się wypowiedziały każda ma inne zdanie i koniec
...
Ile osób tyle zdań. .. ale co kilkanaście postów wracać do tego samego to bezsens.

Zjedzcie po sneakers'ie to może wam przejdzie ;)
Spoko, pewnie ze możemy nie wracać, mnie przez cały dzień nie ma, bo pracuję, ale jak to przeczytałam to po prostu musiałam zareagować. Nie każdy ma czas, żeby odpowiadać post pod postem.

reklama
Do góry