reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Milka rozumiem cie:) ja nie planowałam więcej dzieci dlatego kupiliśmy psa coby córcia miała kompana do zabaw a tu taka niespodzianka:)
Dzieki dziewczyny:) mam nadzieje ze bedzie dobrze, korci mnie żeby pogooglowac troche ale wiem ze to kiepski pomysł

myślę, że czytanie w necie to nie jest dobry pomysł, człowiek się głupot naczyta a potem niepotrzebnie się stresuje

reklama
W życiu w dabrowskim szpitalu. Wybiorę ale Sosnowiec albo na ligocie w Kato bo tam przyjmuje moja gin

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
A na kiedy masz termin ja z om na 7.10 ale czuje ze urodze wczesniej córcie 7lat temu dwa tygodnie przed terminem urodziłam odeszły mi wody o 19.30 a następnego dnia o 11.45 urodziłam i miałam bóle krzyżowe teraz od samego początku jak troche sie nachodze to od popołudnia boli kość ogonowa i nie da sie ani siedzieć ani leżeć masakra wiec wiem co mnie czeka przy porodzie☺

myślę, że czytanie w necie to nie jest dobry pomysł, człowiek się głupot naczyta a potem niepotrzebnie się stresuje
Też tak sadze każda z nas to indywidualność pod każdym względem ja na początku jak miałam krwiaka to czytałam wszystko o tym byłam wystraszona i jak poszłam na następna wizyte do gina to mnie poprostu opier.... ze czytam bzdury ze kazda z nas jest inna wszystko inaczej przechodzi i mam sie nie stresowac tylko dużo odpoczywac i zajac sie takimi rzeczami co sprawia przyjemność i powiem tak posłuchałam i zajełam sie w moim przypadku poszyłam troszke na maszynie i zapomniałam o krwiaczku a po miesiacu niebyło juz go .Wiec duzo pozytywnej energi

Ładnie, wlasnie sie zastanawiałam od jakiego imienia to zdrobnienie:)

Wlasnie dlatego nie czytam, nie chce sie więcej nakręcać z doświadczenia wiem ze to nie pomoże tylko sie naczytam o jakis strasznych przypadkach i nie zasnę do piątku!

Hej :)

Myślę sobie co tak dużo napisałyście a tu afera... matko.
Wypowiem się tylko w temacie wątku zamkniętego - na mój gust za szybko został zrobiony. Ale nie staram się dostać z uwagi, że piszę z doskoku, nie siedzę na L4, nie mam czasu :) Ale podkreślam, to tylko moje zdanie.

Witam nowe mamusie, sporo Was :)

Agica powodzenia. I nie czytaj, nie warto się denerwować.

Co do misia - jak dla mnie za drogi :/
Ale dzieci są różne, co prawda przyzwyczajają się, ale nie wiecie jakie dziecko Wam się urodzi. Moja mała to typowe HNB. Praktycznie do teraz zasypia na cycu. A jak była maleńka, to spała tylko na mnie. I nigdy nie narzekałam, że potrzebuje tyle mojego czasu i uwagi, czy też noszenia, czy cycania. To moje dziecko, ta mała istotka potrzebuje najbardziej mamy. I nigdy nie zrozumiem odkładania na siłę do łóżeczka czy wypłakiwania się. No ale, to już podejście każdej mamy. Mi tam bliżej do idei RB, a jak widziałam niektóre poradniki, to mnie krew zalewała.
Tak czy siak, same po porodzie się przekonacie jakie są wasze dzieci i czego potrzebują :)

reklama
Poczekajcie z niektórymi zakupami na później, bo może okazać się, że wiele drogich rzeczy będzie zbędne. Nie życzę nikomu dziecka z kolkami, bo każda teoria wcześniejsza spali na panewce, bo zrobicie wszystko, by mu pomóc, w ruch pójdą okapy, suszarki czxy szumisie, mimo że się wcześniej zarzekalyscie ;-)
Potwierdzam, że rutyna to bardzo ważna sprawa, maluch czuje się bezpieczniej i jest spokojniejszy. My jak tylko gdzxiesz wyjezdzalusmy i wiadomo, że wszystko było nie task jak zawsze, było odreagowanie na Maxa, nawet 2 dni.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry