reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej mamuski:) z tymi detektorami ja tez bym uwazala. Wyladowalam w szpitalu w sobote bo okropnie bolal mnie brzuch z boku. Na szczescie tylko wiezadla. Wszystkie polozne mowily ze maluszki nienawidza detektorow i uciekaja i tak naprawde jest...Synus ma sie swietnie:) wazy juz 160g i widzialam wszystkie mozliwe kosteczki i czesci jego ciala jest cudowny:))))) ssal kciuka przecieral oczka lzy same ciekly:)))

Halo, ja czekam z niecierpliwością na weekend, wybieramy się w góry. Tylko jak zobaczyłam śnieg w górach to mi mina zrzedłą.

Za to młoda lata po domu i śpiewa że ulepimy bałwana…bossskkkkooo :-p

Witam. Nie we to nie mój rocznik :-)
Mam 27 lat. 89r :) jestem z okolic Kłodzka. Woj. dolnośląskie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

też tak myślałam ;-)

mam nadzieje, że dołączy tu więcej "nie zrzeszonych w grupach" mam i będzie z kim pisać, bo to mój pierwszy ciążowy wątek na którym jest taka ciszzzzzaaaaa…

Ja do tej pory mam kontakt z dziewczynami z którymi pisałam w pierwszej ciąży. Piszemy ze sobą odkąd byłyśmy "staraczkami"
Zawsze w razie jakiś pytań czy wątpliwości dobrze jest zapytać kogoś kto jest na podobnym etapie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Laseczki :)

ja wczoraj miałam bardzo stresujący dzień :/ Serio nie cierpie mojej szefowej :D
dzisiaj jeszcze na chwile musze tam skoczyc i koniec nie chce nawet slyszec o tym sklepie :D

Ja w pierwszej ciazy tez bardzo długo utrzymywalam kontakt tu z mamami z forum ;) bylysmy nawet razem na wakacjach :D Super sprawa

jakie macie plany na dzisiaj? ja zaraz zabieram sie za sprzatnia bo mi luby od soboty truje :D

Do góry