reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Kurcze wydaje mi sie ze moj Mlody tez powinien mieć zabieg ale za nic w swiecie nie chce nikomu pokazac siusiaka i nie da sie wytlumaczyc ze lekarzowi trzeba. Za to zeby zdjac majtki z chlopakami w przedszkolu i sobie dupska pokazywac to nie ma oporow.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas działa szantaż a bardziej obiecanka, trzymam koparke nowa w ręce i mowie " Pani pobierze teraz krew a Ty nie będziesz płakać ok?" i nie płacze, u dentysty jak się nie cierpliwi to zaciska pięści, marszczy nos i pokazuje silnym trzeba być :-D

Nianiusia sezon otwarty. Ale taka zabawę moje dziecko ma codziennie, przed ciażą śmiałam się z tego, teraz jestem zła bo boję się co ja z dwójka zrobię w tej sytuacji

Magda86poznan a w jakim wieku był synek jak smakowała mascia? Bo nam chyba taki kawałek na końcu nie chce się odkręcić, bardzo długo bez efektu jesteśmy.

Cześć Agica.

Gnidka, będzie dobrze, nie wiem o czym mówisz ale odpoczywaj i myśl pozytywnie.
Poziomki się udało, więc nie trzeba myśleć źle.

reklama
A ja u mamusi siedzę:) siedzę i tyje, przyjechaliśmy z córka na tydzien i az sie boje sprawdzić ile wazę! Gdziekolwiek sie ruszę wszędzie pyszne jedzonko, te warzywa takie pachnące! A chleb- normalnie nie jadam ale teraz nie moge sie powstrzymać, wczoraj jadłam ze smalcem! W życiu mi tak nie smakowało a dupsko rośnie:( na szczęście dzisiaj wracamy do domu( mieszkamy w Uk) w poniedziałek wracam do pracy i na siłownie, poza tym tam tak jedzenie nie pachnie wiec mam nadzieje ze sie uspokoję. W poprzedniej ciazy przytyłam ponad 30 kg( mam 158 wzrostu) i obiecałam sobie, ze tym razem bez szalenstw

Ja w porównaniu do ostatniej wizyty straciłam gdzieś 2kg! To pewnie woda zeszła bo staram się zdrowiej odżywiać i nie podjadac w nocy :) nie powiem, że mi to nie na rękę, tylko położna patrzyła się na mnie jak na idiotke, która odchudza się w ciąży...

Agica mi brakuje Pl chleba:/ Czasem sobie upieke jak mam chwile słabości :p
W pierwszej utylam 30kg a w 2 już tylko 4kg bez specjalnej diety itd. Jest nadzieja:)

Virtuti u mnie było podobnie dlatego tyłam po 4 kg. Jeżeli masz wyniki ok to niech sie baba nie patrzy;)

Katar mam[emoji24] dobrze ze nie muszę z domu wychodzić

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki. No właśnie wyniki idealne, wszyscy lekarze mi truja, że mam się ogarnąć, zdrowo odżywiać i jak najmniej przytyć a ta jeszcze problemy robi...

A mi już 2 kg do przodu ale jaki brzuszek wyskoczył. A w ogóle szykujemy się z impreza na jutro i myślałam że będę tu pół godziny nadrabiać a tu cisza

reklama
my grillowaliśmy, i praktycznie pół dnia sprzątałam. A drugie pół odpoczywałam na hamaku pod kocykiem hehe :D Betka a Ty co dziś robiłaś?

Do góry