reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Walniete jesteśmy, uda się! My mamy podobny termin jak wyląduje w Wałbrzychu to Będziemy wysyłać wspólne fotki noworodków na BabyBoom, :-) na.pewno jest w porządku nie bój się :-)

reklama
Tekila85 ponoć w ciazy może być podwyższone crp ja teraz przy chorych zatokach mialam 26.5 do 40 świadczy o wirusowe powyżej 40 coś poważniejszego , coś Cię moze boli ???

Justjestem, Tola po co się nakrecacie na zapas ??? Takie negatywne myślenie zle wpływa na Was i dziecko.

Każda z nas ma pewnie pietra, ja do tej pory tylko czytałam co Dziewczyny pisaly. Ze wymiotują, że mdli, że boli, ja oprócz wymiotów też kiepsko się czuje, plus zasypiam ma miejscu od momentu jak się obudzi tak do 19 a Później Siedem do 23, nie pisałam bo.mysle sobie ze trzeba wytrzymać i nie dołowac innych, teraz zaczynam się trochę obawiać samej wizyty.

Martwi mnie jeszcze jedna rzecz mam takie skurcze mięśni brzucha zwłaszcza jak leżę czy w nocy jak śpię i się przekrecam, miałyśmy tak? Dość boli. Nie miałam tego w poprzedniej.

Dziewczyny ja rozumiem te stresy. Do usg genetycznego to wcale nielepiej miałam. Jak już zobaczyłam te malutka istotkę wrdrujacą w moim wnetrzu od razu mi lepiej się zrobiło.

Tola ja tak mam ze w dzien nic a w nocy strasznie mnie boli brzuch ale pozniej wstaje rano i jest wiekszy niz dnia poprzedniego wiec chyba od rozciagania. Biore magnez

reklama
Do góry