reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Paulina niestety wbrew pozorom siedzenie wcale nie jest takie super. Mnie miednica boli jak za długo posiedzę :/
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Ann_
Fanka BB :)
Stonka wbrew pozorom wygodniejsze jest cycowanie. Spocie i tylko cyca wyjąć. Butle to wyparzanie (bynajmniej na samym początku) grzanie wody i mieszanie. A w międzyczasie płaczące dziecko.
Joani jutro masz wizytę o której? Ale super a ja w czwartek
Joani jutro masz wizytę o której? Ale super a ja w czwartek
PerseaNigra
Tez tak mialam, ze na poczatku wydawalo mi sie, ze tylko mega wyrodne matki nie karmia cycem. Teraz zweryfikowalam swoj pogląd i rzeczywiscie nie widze roznicy miedzy dzieciakami mm a kp. Jednak kp jest wygodne, jesli przebiega bezproblemowo. Za to po mm dziecko dluzej spi. Teraz bede chciala szybko przejsc na mieszane. Pierwszy miesiac kp, pozniej butla na noc. W okolicach 6-8 miesiecy tylko butla. Taki jest plan a zycie to zweryfikujeHej. Co do karmienia to u mnie była masakra. Zafiksowalam się ze musi być cycem a butelka to zło. Niestety nie szło tak jak chciałam, córcia nie ssala dobrze i się nie najadala. Po cycu była butla, ale jak na wariatke przystało ze ściągniętym mlekiem. Fakt mi mleko słabo leciało. No ale wytrwalam tak 6 miesięcy a później Basi odwidziala się butla i był cyc plus łyżeczka ale się nakombinowalam. Teraz juz mąż mi gada żebym się nie nakrecala, że jak będę o tym myślała to się zablokuje. Każda kobieta karmiące piersią powodowała u mnie wybuch płaczu, że mi się nie udaje...
Teraz będę miała dwoje dzieci wiec nie będzie tyle czasu nad rozwodzeniem się nad tym.
Tekila nie czytaj szkoda nerwów.
Cherry ja też w środę na usg. Trzymam kciuki.
A mąż się zrehabilitowal i naprawił błąd :-)
Bylo minelo ale boje sie powtorki z rozrywki, bo pojawienie sie dziecka jest samo w sobie, wyczerpujace a jak stan fizyczny marny, to jest naprawde ciezko.Hello
PerseaNigra biedna nacierpialas się przez ten zespół popunkcyjny nawet nie zdawałam sobie sprawę ze coś takiego może wystąpić .
W ciazy mnie wszyscy podziwiali, ze sobie swietnie radze. Do konca 7 miesiaca po kilkanascie kilometrow z kijkami. Do ostatniego dnia, po 50 km samochodem. Na zakupy itp. Wszystko ogarnięte. A po porodzie wrak. Upocona, brudna, slaba. Spierzchnięte usta, trzesace rece. I tak kilka miesiecy.
Powodzenia na wizycieTekila zakaz czytania przykrych wiadomosci! Dzis wizyta więc zycze samych dobrych wiadomosci
Ja właśnie czekam w poczekalni
w ciazy sie te wyniki piernicza troche pewnie wszystko ok,Mam szybkie pytanie, Man podwyższone leukocyty, limfocyty, monocyty i crp... czy to bardzo źle?
Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom
Dziewczyny te mysli, sa przez hormony. One sa bezpodstawne a kobieta w ciazy ma naprawde bujna wyobraznie. Ja twardo mowie moim zlym myślom "spi******" autentycznie. Wyobraźcie sobie ze ta mysl to taki potworek i każcie mu sobie isc ; ) ja jestem troche nienormalna i mi takie rzeczy pomagaja. Moze i komus z was pomogaTola ja tez okropnie sie boje zatrzymanej ciąży
tekila85
Cześć już jestem po :-) wszystko dobrze :-) dzidziuś na ponad 3 cm :-) główka, rączki i nóżki :-) to wyniki mówiła, że są ok lekko tylko podwyższone. Pod koniec następnego tygodnia mam wziąć trzy globulki. :-) ufffff
Magda86Poznań
Supeer :-) :-) :-)
tekila85
Też się cieszę :-) byłam tak zdenerwowana, że masakra... nigdy więcej nie będę czytała złych wiadomości!
larkaa
tekila kamień z serca, ja teraz trzęsę tyłkiem do środy. Dzisiaj - nie wiem co mi odbiło, bo nigdy tego nie robię - naczytałam się powikłań przy problemach ze zdrowiem, które mam. Po co mi to było to nie wiem. \
persea miałam podobnie, w ostatniej ciąży potrafiłam na końcówce chodzić na 3 godzinne shoppingi, bo wiedziałam, że potem długo nie będzie nic. I miałam rację! Pamiętam swoje pierwsze wyjście do sklepu, a była to chyba apteka, młoda miała 3 tygodnie i wyła tatusiowi tak długo dopóki matka nie wróciła - a zostawiłam ją po karmieniu i śpiącą
Paulina wkurza mnie to, że są te cholerne przepisy, że ciężarna może siedzieć jedynie 4 godziny, ale wszyscy mają to gdzieś ;/
persea miałam podobnie, w ostatniej ciąży potrafiłam na końcówce chodzić na 3 godzinne shoppingi, bo wiedziałam, że potem długo nie będzie nic. I miałam rację! Pamiętam swoje pierwsze wyjście do sklepu, a była to chyba apteka, młoda miała 3 tygodnie i wyła tatusiowi tak długo dopóki matka nie wróciła - a zostawiłam ją po karmieniu i śpiącą
Paulina wkurza mnie to, że są te cholerne przepisy, że ciężarna może siedzieć jedynie 4 godziny, ale wszyscy mają to gdzieś ;/
reklama
luckychoice
Tekila, gratulacje! Super wieści
Paulina, ja też siedzę przed kompem 8 h w pracy i czasem nie wyrabiam z plecami. Chciałabym chodzić do pracy jeszcze co najmniej do lipca, ale zobaczymy jak to będzie...
Paulina, ja też siedzę przed kompem 8 h w pracy i czasem nie wyrabiam z plecami. Chciałabym chodzić do pracy jeszcze co najmniej do lipca, ale zobaczymy jak to będzie...