reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hehe, każda ma swoje smaczki :) Jak czytałam o tych Waszych kaszankach, kiszkach, to moje kiszki się skręcały i gula rosła w gardle, ale i ja mam jakąś swoją słabość. Byłam dziś na spacerze z siostrą i... poszłyśmy na lody. Niby na słodkie mnie brzydzi, ale jak mi te lody smakowały! :D :D :D

Ostatnia edycja:
Mniam kiełbasa z grilla i kapusta z grochem <3 uwielbiam. Boże chyba będe tutaj rzadzeij zaglądać bo Wy takie dobroci tu wypisujecie. A ja zjem activie i to mi musi wystarczyc w razie ataku głodu :D

@Paulina_ żebyś wiedziała jak mnie nieraz mój wkurza, a że oboje jesteśmy łagodnie mówiąc "charakterni" to wióry leca... teściowa mówi na mnie "włoszka" ;) bo taka rozdarta jestem:D

a co to mąż nawyprawiał?

Gadasz trzy tygodnie o czymś mówi ze tak pamięta, na pewno będzie miał wolne, po czym mówi ze przecież on idzie do pracy. Zapomniał bo ma dużo na głowie a Ty sobie sama rozwiąż sprawę.

jak ja do mojego coś mówie a on odpowiada mi ''tak kochanie'' tzn ze nic nie wie z tego co do niego mówiłam WRR.
Wogole ostatnioi tak sie dziwie ze jeszcze mnie nie zostawil jestem do niego taka opryskliwa haha

reklama
Paulina moj tez wkurza mnie dość często i czasami mam wrażenie że muszę go do pionu doprowadzać bo inaczej wejdzie mi na głowę. Faceci juz tak mają ze czasami myślą o sobie ;-)

Też lubię makarony w każdej postaci mogłabym jeść codziennie ;-)

Do góry