reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

O jaaaa, ale bym wciągnęła kiełbasę z grilla! Teraz całą noc będę o niej myśleć! :p

Facet to taki gatunek, że jak palcem nie pokażesz to się nie domysli. Paulina, marudz, od tego tu jesteśmy :)

Kocham makaron z sosem pomidorowym, smażona cebula i ziołami, oczywiście na ostro! U nad dziś bitki wołowe, kasza i buraczki, jutro to samo :).

reklama
Hej ;)

Umówiłam się wczoraj z koleżanką na spacer z dziećmi i co.. zawiało mnie :( gluty, ból gardła. I jeszcze mi się krew z nosa w nocy puściła :/ ehhh chyba w tym tygodniu w biurze nie posiedzę.

Aria a czemu nie będziesz mogła kapusty z grochem w święta? ;)

My dziś na obiad na miasto na hamburgery. Trzeba sprawdzić co tam chwalą.

Paulina nie zazdraszczam. Mój facet to złoto. Ja ostanio leżę, bo na nic siły nie mam, a on wszystko robi. Jedynie zaczyna się buntować na zmianę pieluch, ale tego przy grubszej sprawie zrobić nie mogę :p a moje dziecko na żelazie i robi często, bidula.

Laski a sinupret to można co nie ?

Bellina mój to na okrągło w pracy wczoraj pojechał na 6 i do 20. Wiec nie wymagam od niego nie wiadomo czego, bo rzadko jest w domu, poza tym pomaga, gotuje itp. Ale wkurza mnie jak coś ustalamy a on później mówi ze zapomniał. No i teraz martw się sama jak to rozwiązać

Tym bardziej nie zazdraszczam. No ale właśnie co zrobisz biednemu chłopu, co cały czas pracuje.

Nianiusia babka zaczepiła, bo to widać ;) mnie w pracy wypytawili już, zanim powiedziałam.

Aria no właśnie można spokojnie ;) to taki mit powtarzany na okrągło. Pokarm nie bierze się z jelit tylko z krwi, a przecież we krwi nie masz wzdęć ;)
Ja jadłam i jem nadal wszystko, dosłownie, bo łącznie z bigosem tydzień po porodzie i mała kolek nie miała. Bo kolki to też co innego ;)

Hello

U nas ciąg dalszy epidemi :-/ Mąż wstał z bólem gardła a kilka dni temu skończył antybiotyk Martynka dostala katar a nadal jest na antybiotyku a ja dalej wacze z katarem i kaszlem :-(

Bellina nie zgodzę się ze karmiac piersią można wszystko jeść - owszem są dzieci dla których bigos nie zaszkodzi a są dzieci które będą po bigosie przechodzić katusze na temat żywienie po porodzie wiem bardzo duzo bo pediatra która do nas przyjeżdża jak Martynka jest chora jest jedna z najlepszych specjalistek od spraw żywienia w PL i gwarantuje Ci ze wszystko co jesz dziecku dostarczasz, kwestia tego czy dziecka organizm umie sobie poradzić z trawieniem tego co zjadłaś. Masz wielkie szczęście ze Twoje dziecko nie miało problemu z trawieniem i nie przeszkadzało jej co zjadasz ;-) Dużo zdrówka mam nadzieję ze szybciutko wyzdrowiejesz :-)

reklama
Do góry