reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hehe, każda ma swoje smaczki :) Jak czytałam o tych Waszych kaszankach, kiszkach, to moje kiszki się skręcały i gula rosła w gardle, ale i ja mam jakąś swoją słabość. Byłam dziś na spacerze z siostrą i... poszłyśmy na lody. Niby na słodkie mnie brzydzi, ale jak mi te lody smakowały! :D :D :D

Ostatnia edycja:
Mniam kiełbasa z grilla i kapusta z grochem <3 uwielbiam. Boże chyba będe tutaj rzadzeij zaglądać bo Wy takie dobroci tu wypisujecie. A ja zjem activie i to mi musi wystarczyc w razie ataku głodu :D

@Paulina_ żebyś wiedziała jak mnie nieraz mój wkurza, a że oboje jesteśmy łagodnie mówiąc "charakterni" to wióry leca... teściowa mówi na mnie "włoszka" ;) bo taka rozdarta jestem:D

a co to mąż nawyprawiał?

Gadasz trzy tygodnie o czymś mówi ze tak pamięta, na pewno będzie miał wolne, po czym mówi ze przecież on idzie do pracy. Zapomniał bo ma dużo na głowie a Ty sobie sama rozwiąż sprawę.

jak ja do mojego coś mówie a on odpowiada mi ''tak kochanie'' tzn ze nic nie wie z tego co do niego mówiłam WRR.
Wogole ostatnioi tak sie dziwie ze jeszcze mnie nie zostawil jestem do niego taka opryskliwa haha

reklama
Paulina moj tez wkurza mnie dość często i czasami mam wrażenie że muszę go do pionu doprowadzać bo inaczej wejdzie mi na głowę. Faceci juz tak mają ze czasami myślą o sobie ;-)

Też lubię makarony w każdej postaci mogłabym jeść codziennie ;-)

Do góry