reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

o z jabłkiem sprobuje na pewno:D ale powiem ci, że z kiszona kapusta to pierwszy raz słysze....

ale apropo kapusty ... zjadłabym kapuste z grochem... ale doczekam sie dopiero na swieta i nie bede mogla jej zjesc :/ ehh
Czy kapusta z grochem jest od Was?
Ja miałam przyjaciółkę w łodzi i ona robiła nieziemsko, i dziwnie to wszystko picjciła, został mi przepis po niej, spisałem go z 12 lat temu i robię w każde święta, mam jeszcze zamrożonych kilka worków. Nie daje gwarancji że jest po twoim guście ale wszyscy, kto lubi ten przysmak chwali, więc zapraszam. :-) serio serio nie ściemnam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry

O jakich Wy dzisiaj pysznosciach piszecie az ślinka cieknie :-) Ja właśnie z teściową kończę robić karpatke ;-)

Natusia dużo zdrowia oby szybko Ci minęło ☺

Stonka też za mną ostatnio chodzą lody ale boję się zjeść żeby znowu nie zachorować :-/

Poziomki wrzuć zdjęcie kotkow muszą być fajowe będziecie oddawać czy sprzedawać ??

Anieok ja poproszę kielbaske :-)

Aria ale czad az muszę sprawdzić czy w Warszawie jest jumping tez chętnie spróbuję ;-) nie wiem dlaczego ale nie mogę wejść na wątek zamknięty :-(

Ja jem.od kilku dni makaron z sosem.pomidorowym.robię dla siebie ekstra bo chłopak mają dość a ja ciągle mam na to ochotę. Dziś np. Zrobiłam kupnik a ja nie lubię ale jem. O zjadłam całą paczkę sktittles to mój gr z ech kocham je poprostu

reklama
Och dawno nie jadłam takiego zwykłego makaronu z sosem pomidorowym albo pieczeniowym. Alr tu nie ma takiego makaronu jajecznego drobnych niteczek.

Do góry