reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

o z jabłkiem sprobuje na pewno:D ale powiem ci, że z kiszona kapusta to pierwszy raz słysze....

ale apropo kapusty ... zjadłabym kapuste z grochem... ale doczekam sie dopiero na swieta i nie bede mogla jej zjesc :/ ehh
Czy kapusta z grochem jest od Was?
Ja miałam przyjaciółkę w łodzi i ona robiła nieziemsko, i dziwnie to wszystko picjciła, został mi przepis po niej, spisałem go z 12 lat temu i robię w każde święta, mam jeszcze zamrożonych kilka worków. Nie daje gwarancji że jest po twoim guście ale wszyscy, kto lubi ten przysmak chwali, więc zapraszam. :-) serio serio nie ściemnam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry

O jakich Wy dzisiaj pysznosciach piszecie az ślinka cieknie :-) Ja właśnie z teściową kończę robić karpatke ;-)

Natusia dużo zdrowia oby szybko Ci minęło ☺

Stonka też za mną ostatnio chodzą lody ale boję się zjeść żeby znowu nie zachorować :-/

Poziomki wrzuć zdjęcie kotkow muszą być fajowe będziecie oddawać czy sprzedawać ??

Anieok ja poproszę kielbaske :-)

Aria ale czad az muszę sprawdzić czy w Warszawie jest jumping tez chętnie spróbuję ;-) nie wiem dlaczego ale nie mogę wejść na wątek zamknięty :-(

Ja jem.od kilku dni makaron z sosem.pomidorowym.robię dla siebie ekstra bo chłopak mają dość a ja ciągle mam na to ochotę. Dziś np. Zrobiłam kupnik a ja nie lubię ale jem. O zjadłam całą paczkę sktittles to mój gr z ech kocham je poprostu

reklama
Och dawno nie jadłam takiego zwykłego makaronu z sosem pomidorowym albo pieczeniowym. Alr tu nie ma takiego makaronu jajecznego drobnych niteczek.

Do góry