reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@Madziula 27 jak ja cie rozumiem z tym antybiotykiem, ja i tak biore dużo leków normalnie wiec dobiłam sie wczoraj tym antybiotykiem ale walcze twardo inhalacjami 2 paracetamole łykłam na noc ale i tak po chwili zwymiotowałam.
Ja mam nadzieje ze już nam obu odpuscibto choróbsko

reklama
@LIV nie zapomne jak kiedys cos mnie m wkurzył jak byl w robocie na popoludniówce i chciałam sie odegrać zanim wrócił odszczeliłam sie w najbardziej sexi bielizne jaka miałam do tego pończoszki miód malina a na to wciągłam grubą polarową piżame, skarpety wełniane, wielki szlafrok i wałki na głowe.Jak przyszedl z roboty siedzialam przy kompie i go olałam on z ironia na mnie spojrzał a ja cierpliwie czekałam aż spać sie położy. Jak sie legnął podeszłam do łóżka i kocimi ruchami zaczełam ściągać te grube rzeczy z siebie aż mu szczena opadła a ja wredota położylam sie kolo niego w tej sexi bieliźnie powiedziałam dobranoc obróciłam sie i poszłam spać. Od tamtego czasu wie że ja sie potrafie odegrac tak zeby go zabolało:-D:biggrin2::biggrin2::yes::rofl::rofl2:

Umarłam ze śmiechu, Twój mąż ma z Tobą bardzooooo ciekawie :D:D

@Aria1010 ja też się zakochałam !!!!
ja już od 8 lat w szafie trzymam mini płaszczyk w którym zakochałam się jak byłam kiedyś w jakimś sklepie i postanowiłam kupić dla mojej przyszłej córeczki :) najpierw miałam dać siostrzenicy ale jak przyszły chłodne miesiące to już był za mały, później Maksiu nie skorzystał i teraz terminowo byłby idealny np. na chrzciny ... tylko kolorystyka znowu nie pasuje :p więc chyba poczeka jeszcze trochę na moją przyszłą wnuczkę :D

ala z mdłościami mam spokój już ze 2 tygodnie. Mam nadzieję, że Tobie tez niedługo odpuszczą.
papciarkowa ale Ci współczuję tego przeziębienia :( zdrówka życzę.
Liv, genialny pomyśl z tym tortem!! :)
aria, liv ja wczoraj tak samo miałam mega słaby dzień, głowa myślałam, że mi pęknie, do tego słabo mi było. Zastanawiałam się czy to nie jest ten moment, kiedy morfologia leci na łeb i szyję...
rybki super zdjęcia :) ja też kiedyś zajmowałam się fotografią, szczególnie rodzinną, ale od kiedy wróciłam do pracy na pełny etat, a dom trzeba było z dzieckiem ogarniać to odeszłam trochę od tego. Bawię sie jeszcze jedynie na wakacjach, może teraz na macierzyńskim znowu wrócę do swojej pasji :) Jaki masz aparat? Jesteś Nikonowa czy Canonowa?
aria sukienka bomba :)

=========

Dziewczyny a jak z Waszymi humorami?
Ja mam takie sinusoidy w zachowaniu, że sama ze sobą nie mogę wytrzymać. Jak nie śmiech, to łzy, albo wkurzenie. Jestem wredna, zołzowata, okropna! Nigdy tak nie miałam :(

Dostałam L4 na zakażenie układu moczowego, dzisiaj robiłam posiew i czekam co dalej czy antybiotyki czy sama żurawina wystarczy.

Aria śliczna
Madziula zdrówka dla Ciebie i Twojej rodzinki!
Neila jak nie na chrzciny to na spacer chociaż :)

Dziś śniło mi się,że urodziłam w domu mąż odebrał poród nic nie bolało i było przed czasem,bo nie miałam nic przygotowane.Dziecko zdrowe, bez lekarza bez pielęgniarki bez bólu pełen lajt. I był to śliczny chłopiec,biedak trzy dni nie miał imienia bo starzy nie mogli wybrać :D

larka nie jesteś sama ja też mam mega humory. Wczoraj mąż pracował na budowie i jak wrócił a ja z fochem, że nie spędza czasu ze mną, łzy w oczach, złość. A ten do mnie tylko ty potrafisz być jednocześnie zła na mnie, smutna i przytulać się do mnie, a ja w śmiech i od razu lepszy humor :D

Papciarkowa super! Moze kiedys wykorzystam ale to jak już schudnę ładnie po ciazy, bo jakos sie teraz sexi nie czuje a tendencja jaka jest same wiecie.
Dziewczyny co do przeziębień, to powiem wam co kiedys wyczaiłam. Ogolnie malo choruje ale pod koniec roku tak mnie złapało,ze przez trzy miesiace ciagle cos. Jak przechodziło to od nowa i balam sie juz chodzic spac. Bo ciagle rano cos sie dzialo. No i tak pomyslalam i przestaliśmy uzywac okapu. Mamy na filtry węglowe, bez komina. Poza tym trzymałam szczoteczkę w szafce nad tym okapem i pewnie bakterie tam sie ciagle osadzaly. Lazienke dzielimy z tesciami na dole wiec wole srodki czystosci trzymac u siebie. A szczoteczki sa paskudne choc sie tak o tym nie pamieta. Ogolnie po przeziębieniu radze wyrzucic szczoteczkę i czesto wyparzac.
Moj maz juz wczoraj pil "wieściowe" ze będzie syn. Mam nadzieje ze nie stanie sie alkoholikiem przez pol roku ;) no i ze ta płeć sie potwierdzi.

reklama
U mnie też różnie z humorem chociaż w porównaniu do pierwszej ciąży jestem aniołem :) wtedy dawałam czadu ;)
Teraz się powstrzymuje bo raz tż daleko i nie zamierzam się kłócić jak się krótko widzimy... dwa nie będę przecież na synu swoich humorów wytrzasac.

Do góry