reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzien dobry,
Dzisiaj nocka już znośna cała noc przespana zęby bolą ale troche mniej zatoki oczyszczone idziemy ku lepszemu chyba bo m wstał z obolałym gardłem a mała z chrypą m juz wyzywa że kiedy to wszystko sie od nas wyniesie bo krąży to już dłuższy czas.

@Bubka buty specjalnie tak założone na skarpety żeby sie rozciągły przed jutrzejszym weselem

Mysze sie ogarnąc bo o 10 przyjeżdza laska paznokcie mi zrobic

Liv_NL troszkę jeszcze mnie trzyma ale to dla tego że mąż chory na antybiotyku i Martynka na pierwszym antybiotyku a ja już nic nie biorę mam nadzie ze nic się nie rozwinie bo strasznie bałam się brać ten antybiotyk :-(

Natusia też potrafię się rozczulic jak widzę takie sytuacje :-) ogólnie często się wzruszam :-)

Asia ale pierwsza ciąża (przepraszam jak się pomyliłam) i 12 tc to dosyć wcześnie. Ja wtedy byłam płaska jak deska i dopiero koło końcówki 4 mc coś widać było. Jeszcze się nachodzisz jak któraś napisała :-*

Papciarkowa nie ma pogotowia dentystycznego?
Toż musi ktoś przyjmować.
Doczytałam ze juz masz wizytę. To dobrze.

Nevka jak masz potrzebę możesz do mnie zawsze na priv napisać :-*
Ja miałam chyba inna sytuację. Gdyż u mnie do poronienia doszło w 7tc i organizm po tygodniu sam sir oczyscil i juz wtedy mogliśmy się starać. Pierwszy cykl i tak często jest bezowulacyjny i tak było. Dostałam okres po 3 tyg od ustąpienia krwawienia i w tym pierwszym cyklu w styczniu się udało. Z tego co wiem często ginekolodzy zalecają żeby odczekać dwa trzy cykle po zabiegu żeby macica się zregenerowala itp. Czasami i po naturalnym są takie zalecenia. Kochana ty będziesz czuła bo to twoje ciało, kiedy będziesz gotowa. Uważam że jak się uda już po np jednym czy dwóch cyklach to tak miało być i maleństwo już chciało przyjść. Głowa do góry młodzi jesteście. Ja też miałam być sierpniowka one już dawno za polwka są ale to nie my decydujemy kiedy urodzi się dzieci :-) Więc glowa do góry, pierś do przodu, jak musicie pogadacie o tym bo mężczyźni też tego potrzebują i do roboty :-) życzę Ci szybkiej i spokojnej ciąży :-*
Moim zdaniem to że mąż nie chce kolejnego dziecka to świadczy właśnie o tym że przeżył to może nawet bardziej. Alr oni tego nie ukazują. Mój mąż też się strasznie bal drugiego rozczarowania.
Ale niestety musisz uszanować jego decyzję rozmawiać i czekać.

Ala u mnie sie zdarzają mdłości bardzo rzadko.

Liv ale super pomysł :-D
Tez wolę wiedzieć jak będzie pewność ;-)

Aria ja miewam zaslabniecia. I kładę się wtedy na zimnej podłodze i szybko pije kawę.
Nie mogę pozwolić na omdlenie bo synek by zawału dostał chyba.

Liv mnie w Wielkim Tygodniu zaczęła boleć glowa i tak kilka dni a nie miewam żadnych boli głowy. Także dwa apapy wzięłam :-(

My jedziemy dopiero w lipcu do Polski i nie wiem czy bym wytrzymała tyle z czekaniem na tort ;-)
Liv o zaproszenie przyjaciół to dobry pomysł.

Papciarkowa a kiedy rocznica?

Madziula to na kiedy masz termin? Bo w tabelce z listą mam nadal chyba nie ma twojej daty porodu :-)

Witam.
Lucky ja właśnie wczoraj dostałam Luteine bo brzuch strasznie twardnieje i pobolewa to samo miałam w pierwszej ciąży i do 30 tyg brałam

@LIV nie zapomne jak kiedys cos mnie m wkurzył jak byl w robocie na popoludniówce i chciałam sie odegrać zanim wrócił odszczeliłam sie w najbardziej sexi bielizne jaka miałam do tego pończoszki miód malina a na to wciągłam grubą polarową piżame, skarpety wełniane, wielki szlafrok i wałki na głowe.Jak przyszedl z roboty siedzialam przy kompie i go olałam on z ironia na mnie spojrzał a ja cierpliwie czekałam aż spać sie położy. Jak sie legnął podeszłam do łóżka i kocimi ruchami zaczełam ściągać te grube rzeczy z siebie aż mu szczena opadła a ja wredota położylam sie kolo niego w tej sexi bieliźnie powiedziałam dobranoc obróciłam sie i poszłam spać. Od tamtego czasu wie że ja sie potrafie odegrac tak zeby go zabolało:-D:biggrin2::biggrin2::yes::rofl::rofl2:

Zakochałam się <3

hmprod

Ann już jest wpisany termin mam na 19.10 :-) Ja przy moim bólu zatok wzięłam dwa Paracetamole i panikowalam ze muszę leki brac jakoś schize mam :-( a teraz jeszcze ten antybiotyk . Na ile przyjeżdżasz do PL ?? W jakich okolicach będziesz ??

reklama
Do góry