Asia ale pierwsza ciąża (przepraszam jak się pomyliłam) i 12 tc to dosyć wcześnie. Ja wtedy byłam płaska jak deska i dopiero koło końcówki 4 mc coś widać było. Jeszcze się nachodzisz jak któraś napisała :-*
Papciarkowa nie ma pogotowia dentystycznego?
Toż musi ktoś przyjmować.
Doczytałam ze juz masz wizytę. To dobrze.
Nevka jak masz potrzebę możesz do mnie zawsze na priv napisać :-*
Ja miałam chyba inna sytuację. Gdyż u mnie do poronienia doszło w 7tc i organizm po tygodniu sam sir oczyscil i juz wtedy mogliśmy się starać. Pierwszy cykl i tak często jest bezowulacyjny i tak było. Dostałam okres po 3 tyg od ustąpienia krwawienia i w tym pierwszym cyklu w styczniu się udało. Z tego co wiem często ginekolodzy zalecają żeby odczekać dwa trzy cykle po zabiegu żeby macica się zregenerowala itp. Czasami i po naturalnym są takie zalecenia. Kochana ty będziesz czuła bo to twoje ciało, kiedy będziesz gotowa. Uważam że jak się uda już po np jednym czy dwóch cyklach to tak miało być i maleństwo już chciało przyjść. Głowa do góry młodzi jesteście. Ja też miałam być sierpniowka one już dawno za polwka są ale to nie my decydujemy kiedy urodzi się dzieci :-) Więc glowa do góry, pierś do przodu, jak musicie pogadacie o tym bo mężczyźni też tego potrzebują i do roboty :-) życzę Ci szybkiej i spokojnej ciąży :-*
Moim zdaniem to że mąż nie chce kolejnego dziecka to świadczy właśnie o tym że przeżył to może nawet bardziej. Alr oni tego nie ukazują. Mój mąż też się strasznie bal drugiego rozczarowania.
Ale niestety musisz uszanować jego decyzję rozmawiać i czekać.
Ala u mnie sie zdarzają mdłości bardzo rzadko.
Liv ale super pomysł
Tez wolę wiedzieć jak będzie pewność ;-)
Aria ja miewam zaslabniecia. I kładę się wtedy na zimnej podłodze i szybko pije kawę.
Nie mogę pozwolić na omdlenie bo synek by zawału dostał chyba.
Liv mnie w Wielkim Tygodniu zaczęła boleć glowa i tak kilka dni a nie miewam żadnych boli głowy. Także dwa apapy wzięłam :-(
My jedziemy dopiero w lipcu do Polski i nie wiem czy bym wytrzymała tyle z czekaniem na tort ;-)
Liv o zaproszenie przyjaciół to dobry pomysł.
Papciarkowa a kiedy rocznica?
Madziula to na kiedy masz termin? Bo w tabelce z listą mam nadal chyba nie ma twojej daty porodu :-)