reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej nie bylo mnie kilka dni (w watku wizytowym wyjasnienie), dzis mysle w koncu moge troche odetchnąć. Na poczatku nawet za bardzo nie podczytywalam bo wertowalam pelno innych forum :-/ Ale tymi przesadami troche poprawilyscie mi humor :)o 3/4 z nich slyszalam po raz pierwszy ;p

reklama
@Ann_ na 70 % chłopak :)
Płaszczyka NO WAY !!! NIE ODDAM :p
Ja po Maksiu większość rzeczy sprzedałam ale mam pudło z rzeczami z którymi nie umiałam się rozstać :)
Moja mama też trzymała kilka rzeczy po mnie i siostrze a później siostrzenica w nich chodziła :) nawet pieluszki tetrowe kilka sztuk dla Maksia miałam te co używała mama :) i dziewczyny wtedy to była jakość !!!!! nie to co teraz.

@Aria1010 bardzo popieram !!! zobaczcie u marcówek - one mają tylko niektóre tematy zamknięte, może też zróbmy jeden taki temat z naszymi zwierzeniami, sama mam kilka tematów do wyżalenia się :( Tylko czy któraś umie taki temat utworzyć z ograniczonym dostępem ?

Witam WSZYSTKIE kobitki ;-)
podczytuje Was od kilka dni;-)
zebrałam troszke informacji i zdecydowałam ,że chce z Wami być ;-)/prosze o przyjecie/
Mam termin porodu wg om 27.10,na pewno urodze wcześniej ,ponieważ to 3 poród będzie ....iii 3 cesarka ;/
Nadal pracuję,codziennie 8-16....+dwoje dzieci 11 i 4 latka ....więc w miare możliwości będe z Wami pisać ;-)
Widze ,,że wszyskie mamy podobne problemy,ja mam krwiaka,5mmx8mm ale będzie dobrze ,biore lutke dowcipną ;-)mdłości mi juz mijaja,nie wymiotowałam ani razu....
Super podobał mi się pomysł z tortem ....może dowiem sie 08.04 (mam wizytę)jaka płeć to dla meża zrobię taki prezent tzn.płeć=kolor kremu ;-).W 2 ciaży z synkiem dowiedziałam się ,ze będzie chłopak w 12 tygodniu...ogonkiem machał na usg ;-)

Pisalyscie o humorach , oj ja ostatnio mam straszne.. Zmienne nastroje bardzo, nerwowa. Teraz jeszcze dodatkowo..

Nie tworzylam wątków zamknietych, wiec nic nie wiem w tym temacie. W telefonie to juz w ogóle.

Nie wiem czy to mozliwe, ale jakby od 2-3 dni zaczelam cos czuć, wydaje mi sie, że to nie jelita. Choc sama juz nie wiem ;p

reklama
@kasiadom1 witaj:)

@ruda1991 chyba Ty ostatnio pisałaś o pewnym "zjawisku" jak zaczyna się rozmowa o wątku zamkniętym :D:D:D:D

Ja właśnie wczoraj wieczorem zrobiłam awanturę mężowi że nie naprawił lampki nocnej jak go o to prosiłam po czym się rozryczałam i poszłam spać. Dzisiaj stwierdzam że to było głupie :p

Do góry