reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej nie bylo mnie kilka dni (w watku wizytowym wyjasnienie), dzis mysle w koncu moge troche odetchnąć. Na poczatku nawet za bardzo nie podczytywalam bo wertowalam pelno innych forum :-/ Ale tymi przesadami troche poprawilyscie mi humor :)o 3/4 z nich slyszalam po raz pierwszy ;p

reklama
@Ann_ na 70 % chłopak :)
Płaszczyka NO WAY !!! NIE ODDAM :p
Ja po Maksiu większość rzeczy sprzedałam ale mam pudło z rzeczami z którymi nie umiałam się rozstać :)
Moja mama też trzymała kilka rzeczy po mnie i siostrze a później siostrzenica w nich chodziła :) nawet pieluszki tetrowe kilka sztuk dla Maksia miałam te co używała mama :) i dziewczyny wtedy to była jakość !!!!! nie to co teraz.

@Aria1010 bardzo popieram !!! zobaczcie u marcówek - one mają tylko niektóre tematy zamknięte, może też zróbmy jeden taki temat z naszymi zwierzeniami, sama mam kilka tematów do wyżalenia się :( Tylko czy któraś umie taki temat utworzyć z ograniczonym dostępem ?

Witam WSZYSTKIE kobitki ;-)
podczytuje Was od kilka dni;-)
zebrałam troszke informacji i zdecydowałam ,że chce z Wami być ;-)/prosze o przyjecie/
Mam termin porodu wg om 27.10,na pewno urodze wcześniej ,ponieważ to 3 poród będzie ....iii 3 cesarka ;/
Nadal pracuję,codziennie 8-16....+dwoje dzieci 11 i 4 latka ....więc w miare możliwości będe z Wami pisać ;-)
Widze ,,że wszyskie mamy podobne problemy,ja mam krwiaka,5mmx8mm ale będzie dobrze ,biore lutke dowcipną ;-)mdłości mi juz mijaja,nie wymiotowałam ani razu....
Super podobał mi się pomysł z tortem ....może dowiem sie 08.04 (mam wizytę)jaka płeć to dla meża zrobię taki prezent tzn.płeć=kolor kremu ;-).W 2 ciaży z synkiem dowiedziałam się ,ze będzie chłopak w 12 tygodniu...ogonkiem machał na usg ;-)

Pisalyscie o humorach , oj ja ostatnio mam straszne.. Zmienne nastroje bardzo, nerwowa. Teraz jeszcze dodatkowo..

Nie tworzylam wątków zamknietych, wiec nic nie wiem w tym temacie. W telefonie to juz w ogóle.

Nie wiem czy to mozliwe, ale jakby od 2-3 dni zaczelam cos czuć, wydaje mi sie, że to nie jelita. Choc sama juz nie wiem ;p

reklama
@kasiadom1 witaj:)

@ruda1991 chyba Ty ostatnio pisałaś o pewnym "zjawisku" jak zaczyna się rozmowa o wątku zamkniętym :D:D:D:D

Ja właśnie wczoraj wieczorem zrobiłam awanturę mężowi że nie naprawił lampki nocnej jak go o to prosiłam po czym się rozryczałam i poszłam spać. Dzisiaj stwierdzam że to było głupie :p

Do góry