reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
A nie możemy założyć jednego zamkniętego tematu? Sama nie powiem czasem chciałam napisać coś więcej i o ile nie przejmuje się większością tematów (ze ktoś przeczyta) to jednak o niektórych tez wolałabym tu nie pisać ;)

Madziula aha to nie doczytalam aktualizacji :-)
Jedziemy od 15 lipca do 5 sierpnia będziemy najpierw w pomorskim Chojnice, potem 5 dni nad morzem, dalej lubelskie i na koniec Kraków. Stamtąd już wracamy do DE

Papciarkowa to dobry moment na taką niespodziankę dla was :-)

Neilaaa a teraz ma być chłopak wiadomo już? Bo nie pamiętam.
Może jeszcze komuś sprezentujesz ten płaszczyk

Papciarkowa padlam

Aria ja sie zakochuje we wszystkim co dla dziewczynek :-)

Natusia mojej kolezanki cora byla tydzien bez imienia :-)

Ann zazdroszcze planow na wakacje

A nie możemy założyć jednego zamkniętego tematu? Sama nie powiem czasem chciałam napisać coś więcej i o ile nie przejmuje się większością tematów (ze ktoś przeczyta) to jednak o niektórych tez wolałabym tu nie pisać ;)
Tez tak uwazam. Wrzucilabym wam swoja gębę chociazby bo wiem ze zawsze lepiej miec wyobrażenie z kim sie rozmawia ale na otwarty nie chce.

reklama
Ja założyłam zamknięty. Mogę wytłumaczyć jak zrobić bo nie chce być odpowiedzialna za to, kto do zamkniętej a kto nie, czy nie wiem jak się dogadacie razem?

Do góry