justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooj podsycasz ciekawosc... zartuje oczywiscie rozumiem, kazdy ma swoje tajemnice. Tez nie mowie o wielu rzeczach ; )Larkaa napiszę pw.
mam męża ale żyję sama. To dosyć skomplikowana sytuacja, jak będzie wątek zamknięty to wam się wyżalę.
Ja nie biore rowne2 tyg , czyli od 7t5d@Liv_NL super pomysł z tortem U mnie by nie dało rady, mąż ciekawy i już na badaniu wyciągnąłby pewnie od lekarza
Dziewczyny, które biorą lutkę lub dupka, do kiedy macie zalecenie przyjmować progesteron?
Tez tak uwazam. Wrzucilabym wam swoja gębę chociazby bo wiem ze zawsze lepiej miec wyobrażenie z kim sie rozmawia ale na otwarty nie chce.A nie możemy założyć jednego zamkniętego tematu? Sama nie powiem czasem chciałam napisać coś więcej i o ile nie przejmuje się większością tematów (ze ktoś przeczyta) to jednak o niektórych tez wolałabym tu nie pisać