reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
A nie możemy założyć jednego zamkniętego tematu? Sama nie powiem czasem chciałam napisać coś więcej i o ile nie przejmuje się większością tematów (ze ktoś przeczyta) to jednak o niektórych tez wolałabym tu nie pisać ;)

Madziula aha to nie doczytalam aktualizacji :-)
Jedziemy od 15 lipca do 5 sierpnia będziemy najpierw w pomorskim Chojnice, potem 5 dni nad morzem, dalej lubelskie i na koniec Kraków. Stamtąd już wracamy do DE

Papciarkowa to dobry moment na taką niespodziankę dla was :-)

Neilaaa a teraz ma być chłopak wiadomo już? Bo nie pamiętam.
Może jeszcze komuś sprezentujesz ten płaszczyk

Papciarkowa padlam

Aria ja sie zakochuje we wszystkim co dla dziewczynek :-)

Natusia mojej kolezanki cora byla tydzien bez imienia :-)

Ann zazdroszcze planow na wakacje

A nie możemy założyć jednego zamkniętego tematu? Sama nie powiem czasem chciałam napisać coś więcej i o ile nie przejmuje się większością tematów (ze ktoś przeczyta) to jednak o niektórych tez wolałabym tu nie pisać ;)
Tez tak uwazam. Wrzucilabym wam swoja gębę chociazby bo wiem ze zawsze lepiej miec wyobrażenie z kim sie rozmawia ale na otwarty nie chce.

reklama
Ja założyłam zamknięty. Mogę wytłumaczyć jak zrobić bo nie chce być odpowiedzialna za to, kto do zamkniętej a kto nie, czy nie wiem jak się dogadacie razem?

Do góry