reklama
neilaaa
Fanka BB :)
Laseczki! Na patrzyłam się na wasze brzuszki aż mi smutno, że u mnie jeszcze nic nie widać.. Chciałabym już też z brzucholkiem chodzić a tu już 12 tydzień. (
Uwierz mi jeszcze się nachodzisz
PerseaNigra
Hehe no to bylo niezbyt madre z mojej strony@PerseaNigra mi dałaś niezbyt mądre hehe
PerseaNigra
Moglyby sie takie babska w jezyk ugryźć zanim takie madrosci wygłoszą. To jest zwyczajnie obrzydliwe. Na szczęście u mnie sie nauczyli ze sie do bie glupot nie gada bo nie wierze w nic kompletnie.
Z mezem kultywujemy tylko jeden przesąd. Na nowy rok kupuje nam obojgu jakies nowe majtki zeby sie pieniadze trzymały fajny przesąd, nie? Taki pozytywny.
Siedze na poczekalni. Czeeeekam
Z mezem kultywujemy tylko jeden przesąd. Na nowy rok kupuje nam obojgu jakies nowe majtki zeby sie pieniadze trzymały fajny przesąd, nie? Taki pozytywny.
Siedze na poczekalni. Czeeeekam
Magda86Poznań
Ja byłam na pogrzebie tydzień temu - wiec juz po ptokach wg. zabobonów- hehehehe
reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Persea chyba ukradne twoj zwyczaj z tymi gatkami
A ja wlasnie nasłałam na połowe dentystów w miescie myszy (tez zabobon ze nie wolno ciezarnej odmawiac bo myszy naśle)
Nikt mnie niechce przyjąc z bolącą gębą tak tak bo juz mnie nie boli 1 ząb ale pół paszczy ani paracetamol ani wcieranie dentoseptu nie pomaga oszaleje zaraz
A ja wlasnie nasłałam na połowe dentystów w miescie myszy (tez zabobon ze nie wolno ciezarnej odmawiac bo myszy naśle)
Nikt mnie niechce przyjąc z bolącą gębą tak tak bo juz mnie nie boli 1 ząb ale pół paszczy ani paracetamol ani wcieranie dentoseptu nie pomaga oszaleje zaraz