reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Papciarkowa glupi przypadek. Nie wierze w takie rzeczy.
I nie wyobrazam sobie nie isc na ten pogrzeb chociaz dlamnie to.nie byla rodzina ale bliska osoba

reklama
Też myślę że to przykry zbieg okoliczności. A z tymi przesadami to lekka przesada by przewidywać śmierć dziecka bo poszło się na cmentarz. Skąd to się bierze.

Ja myślę żeby słuchać siebie a nie innych. Wszyscy są najmądrzejsi tylko jeżeli o nich nie chodzi. Szlak mnie trafia jak ktoś mi daje swoje głupie rady a sam życia nie ma ciekawego.

Laseczki! Na patrzyłam się na wasze brzuszki aż mi smutno, że u mnie jeszcze nic nie widać.. :( Chciałabym już też z brzucholkiem chodzić a tu już 12 tydzień. :((

Moglyby sie takie babska w jezyk ugryźć zanim takie madrosci wygłoszą. To jest zwyczajnie obrzydliwe. Na szczęście u mnie sie nauczyli ze sie do bie glupot nie gada bo nie wierze w nic kompletnie.
Z mezem kultywujemy tylko jeden przesąd. Na nowy rok kupuje nam obojgu jakies nowe majtki zeby sie pieniadze trzymały ;) fajny przesąd, nie? Taki pozytywny.
Siedze na poczekalni. Czeeeekam

reklama
Persea chyba ukradne twoj zwyczaj z tymi gatkami
A ja wlasnie nasłałam na połowe dentystów w miescie myszy (tez zabobon ze nie wolno ciezarnej odmawiac bo myszy naśle)
Nikt mnie niechce przyjąc z bolącą gębą tak tak bo juz mnie nie boli 1 ząb ale pół paszczy ani paracetamol ani wcieranie dentoseptu nie pomaga oszaleje zaraz

Do góry