reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Persea chyba ukradne twoj zwyczaj z tymi gatkami
A ja wlasnie nasłałam na połowe dentystów w miescie myszy (tez zabobon ze nie wolno ciezarnej odmawiac bo myszy naśle)
Nikt mnie niechce przyjąc z bolącą gębą tak tak bo juz mnie nie boli 1 ząb ale pół paszczy ani paracetamol ani wcieranie dentoseptu nie pomaga oszaleje zaraz
A czemu cie nie chcą przyjąć?

reklama
Bo niby miejsca juz nie ma ale mąż mi własnie dryndnał z pracy ze załatwił wizyte i moge jechać parodia wiadomo ze czesto zęby zaczynają boleć znienacka niedosyc ze u denta za wszystko trzeba płacic to jeszcze problem żeby przyjeli. Jak dobrze ze u m w pracy sie duzo ludzi przewija i czasem takie znajomosci pomagają.

No nie moge ale sie usmialam z niektorych przesądow. Haha. Ja nie wierze w takie rzeczy ani troche. Malo tego, w mojej drugiej ciazy zmarl mi dziadek i nie wyobrazalabym sobie nie isc na jego pogrzeb. Na cmentarz chodze co ok 2 tygodnie. Tez w poprzednich ciazach sie nasluchalam roznych mniej lub bardziej smiesznych rzeczy i zauwazylam, ze to przewaznie starsi ludzie wymyslają. Kokardke akurat u pierwszego dziecka mialam w wozku z medalikiem ale drugiemu nie zdazylam powiesic a juz wyrosl z gondoli ;p

Hejo . Ale Wam zazdroszcze dziewczyny... :( ze juz tyle tygodni za Wami :(
Niestety ja dopiero jutro mam badanie po zabiegu... zobaczymy czy mi da zielone światełko czy nie... :(
przepraszam ze pytam ale... Ann po jakim czasie od poronienia zaszłaś w ciaze?
Lekarz mi kazał po 3 miesiącach.... a ja już bym chciała od Maja powoli :( chociaż mąż nie chce słyszeć o dziecku... :( często płacze pod ukryciem... :( niestety ale On tego ze mną tak nie przeżył jak Ja sama... :(

@Nevka trzymaj się kochana! :* Z tego co wiem i czytałam to najbezpieczniej poczekać co najmniej 3 miesiące. Moja szwagierka straciła malucha w 8 tyg i nasz lekarz jej tak zalecił.
Ja bym poczekała. :*

Hej Nevka .bardzo Ci wspolczuje .ale zobaczysz jeszcze bedziesz sie cieszyc .ja po zabiegu zaszlam w ciaze po pol roku tyle lekarz kazal czekac .moja znajoma po trzech miesiacach i bylo dobrze.

@Nevka ja też miałam odczekac min 3 cykle. wszystko zależy od dobrze wykonanego zabiegu oczyszczania. Niestety kolejne starania zajely nam rok. Nie ma się co spieszyć skoro mąż na razie nie chce słyszeć o dziecku. Pamiętaj, że on też stracił dziecko i potrzebuje czasu by przeżyć żałobę.

reklama
Nevka u mnie lekarz tez kazal 3 miesiace odczekać, niestety u nas za 2 razem tez nie wyszlo ale to ze wzgledu na chorobe o ktorej nie wiedzialam leczenie zajelo pozniej niecały rok i odrazu w pierwszym cyklu starań z a szlam i teraz 13 tydz wiec zachecam cie do poronienia badan bo dzieki nim mozesz sobie zaoszczędzić wielu przykrosci. Powodzenia!

Do góry