reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

@Rybki powodzenia z remontem! Robisz piękne zdjęcia, śliczna córcia :) Bea Kreatywny Kącik, to też Twoja strona?

Też przesądna nie jestem :)
@PerseaNigra, nowe majtki na nowy rok, niezłe :D

@papciarkowa powodzenia z zębem!

@Nevka, super, że się odezwałaś. Życzę Ci nadal dużo sił i cierpliwości trzymaj się dzielnie :tak:

Ja zaraz muszę wdrażać moje postanowienie. W weekend mam pierwszy egzamin w sesji letniej, po pracy i obiedzie miałam się dzisiaj ostro uczyć :-D

reklama
Melduje sie z mc donalda w akcie rozpaczy postanowilam sprawdzic czy juz dam rade wszamac burgera
Zęby wszystkie zdrowe dziąsla niezłe mój ból jest spowodowany zawalonymi zatokami mam 2 wyjscia przepękać albo isc do rodzinnego po antybiotyk. Nie wiem czy jest sens przepychac sie antybiotykiem jak katar mi mija tym.bardziej ze wlasnie odebralam wyniki i morfologia jest super.

Nevka a przy pustym jaju tez trzeba tak dlugo czekać?Ja bym porobila na twoim miejscu wszystkie badania i dopiero bym zaczeła myslec o dziecku tym bardziej ze.piszesz ze twoj m jest jeszcze nie gotowy.

@PerseaNigra pamietam jak w 1 ciazy dostalam od rodzinnego.duomox bo mialam.mega infekcje pecherza ginka mbie tak wtedy zj... ze wyszlam z rykiem i.do dzisiaj pamietam jak mi mowila ze musi sprawdzic czy dziecka tym antybiotykiem.nie zabilam.
Mysle ze gdyby cos groznego mialo byc to bys sie rozwijalo a nie przechodzilo i w morfologi by cos wyszlo

reklama
Do góry