reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@Rybki powodzenia z remontem! Robisz piękne zdjęcia, śliczna córcia :) Bea Kreatywny Kącik, to też Twoja strona?

Też przesądna nie jestem :)
@PerseaNigra, nowe majtki na nowy rok, niezłe :D

@papciarkowa powodzenia z zębem!

@Nevka, super, że się odezwałaś. Życzę Ci nadal dużo sił i cierpliwości trzymaj się dzielnie :tak:

Ja zaraz muszę wdrażać moje postanowienie. W weekend mam pierwszy egzamin w sesji letniej, po pracy i obiedzie miałam się dzisiaj ostro uczyć :-D

reklama
Melduje sie z mc donalda w akcie rozpaczy postanowilam sprawdzic czy juz dam rade wszamac burgera
Zęby wszystkie zdrowe dziąsla niezłe mój ból jest spowodowany zawalonymi zatokami mam 2 wyjscia przepękać albo isc do rodzinnego po antybiotyk. Nie wiem czy jest sens przepychac sie antybiotykiem jak katar mi mija tym.bardziej ze wlasnie odebralam wyniki i morfologia jest super.

Nevka a przy pustym jaju tez trzeba tak dlugo czekać?Ja bym porobila na twoim miejscu wszystkie badania i dopiero bym zaczeła myslec o dziecku tym bardziej ze.piszesz ze twoj m jest jeszcze nie gotowy.

@PerseaNigra pamietam jak w 1 ciazy dostalam od rodzinnego.duomox bo mialam.mega infekcje pecherza ginka mbie tak wtedy zj... ze wyszlam z rykiem i.do dzisiaj pamietam jak mi mowila ze musi sprawdzic czy dziecka tym antybiotykiem.nie zabilam.
Mysle ze gdyby cos groznego mialo byc to bys sie rozwijalo a nie przechodzilo i w morfologi by cos wyszlo

reklama
Do góry