reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
@Ann_ to zdjęcie aktualne. Z wczoraj wkleje
w odpowiednim wątku dzisiejsze
@virtuti90 a z jakiego miasta jesteś?

Szlag mnie trafi
Otworzyli mi bibliotekę więc idę rano ucieszyla zapisać się i OC słyszę? Ze mam w innej książki nie oddane i jakaś karę no kurna.... A oddawalam w tamtym roku zaraz będę dzwonic do tamtej biblioteki z awantura

@PerseaNigra , @neilaaa dzięki. Kocham foty. Niestety nie miałam czasu ich na bieżąco wrzucać, teraz sobie będę nadrabiać. :)

No właśnie - mandaty itp. Niedługo będą pokazy wielkanocne z polewaniem wodą - jako ciekawostka na temat tradycji. ;) Wiesz, mi nie chodzi o chuligaństwo, ale żeby tak nic?? I nie mówię o dzieciach bawiących się na swoich podwórkach. Po prostu pamiętam bandy z wodą biegające. :)

Chyba przegapiłam te sześciolatki :)

Odnośnie 6 latków w szkołach - moja młoda poszła jako 6 latek, u niej w klasie jest 15 - 7 latków i 10 - 6 latków, radzi sobie świetnie, dużo lepiej niż większość 7 latków. Grunt to samemu ocenić jakie jest dziecko.
Wg mnie grzechem jest trzymanie dziecka drugi rok w zerówce skoro jest zdolne - przecież to strata czasu, wynudzi się na całego.
Jeżeli dziecko ma problem z nauką to faktycznie, nie posyłać, bo nie ogarnie.

Marlenka
ja też nie przytyłam ani grama, chwilami też mam głupie myśli....ale ginekolog ostatnio mi powiedział, że do 14 tygodnia nie trzeba tyć, więc tego się trzymam:(

Ja mam dziś nerwa, bo odebrałam wyniki badan moczu i mam zakażenie dróg moczowych ;/

Ja w pierwszej ciąży przez pierwszy trymestr nic nie przytyłam przez 2 trymestr 4 kg a później z górki :) Hehe
Nie zamartwiaj się ....

Larkaa a kiedy do gin idziesz ?

reklama
Do gin idę 11.04, ale dzisiaj do internisty sie umówiłam.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry