reklama
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Bylam juz w ciazy i to trzy razy mam 4urwisow ale ta ciaze przechodze zupelnie inaczej niz poprzednie.ostatnio rodzilam prawie 9lat temu blizniaki.i nigdy nie myslalam tak jak teraz zawsze wiedzialam ze bedzie dobrze ze ma byc dobrze innych mysli nie dopuszczalam do siebie.teraz ...piersi nie bola to juz mysle ze cos zlego nie tyje to samo brak jakich kolwiek objawow doprowadza mnie do paranoji.w srode za tydz mam wizyte oby wszystko bylo dobrze.widzialam wasze brzuszki sa takie duze .u mnie na poczatku wysadzilo ale to pewnie z zaparc a teraz jestem znow plaska prawie plaska jak leze na plecach brzycha nie ma
larkaa
Fanka BB :)
Marlena a ćwiczyłas przed ciąża? Wiesz ze im mocniejsze mięśnie brzucha tym pózniej brzuch ciążowy widać? Poza tym ja tez mam mału brzuch, mniejszy niż 3 tygodnie temu. Bedzie dobrze, nie panikujmy bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Zawsze mialam plaski brzuch ale przez ostatni rok troszke mi sie utylo dostalam nawet oponki na brzuchu .zawracam tylko glowe wam .wy po swiwtach w dobrych nastrojach a ja wam tu glowy zawracam smutasami .
@PerseaNigra mi dałaś niezbyt mądre hehe
papcia
Mamunia Lenuśki
Ruda ja generalnie w zabobony nie wierze ale na pogrzeb tez bym nie poszla. Jak bylam z mała w ciązy to raz jak szliśmy na cmentarz do dziadka akurat szedł kondukt pogrzebowy wtedy tak mnie skurcz w brzuch złapał i taki prąd przeszedł ze sie przestraszyłam nie na żarty teraz chodze na cmentarz jak mam pewnosc ze zadnego pogrzebu nie ma.
reklama
neilaaa
Fanka BB :)
Wlasnie moja tesciowa pobila wszystkie zabobony.
Uwage nie moge isc na pogrzeb bo urodze martwe dziecko
Moja jest lepsza ... nie można chodzić na cmentarz w ciąży bo od razu pochowam dziecko jak się urodzi, ale takie gadanie już nie jest śmieszne tylko tragiczne !!!