reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
No wlasnie o dziwo tak. Nawet na glowie zawsze krótko ścięty.@PerseaNigra a mąż wydepilowany? Jak nie to pewnie temu było włochate
Wracaj szybko do zdrowia i nie martw się tym paracetamolem. On naprawdę nie jest zły. Ja nie moge brac środków przeciwbólowych. Po ibupromie trace swiadomosc, slepne i drętwieje mi cialo. Ladowalam pare razy w szpitalu dopoki nie wyszlo od czego to a po apapie nic sie nie dzieje.
Oooj na mnie sie bardzo krzywo patrzyli z meza rodziny za brak kokardek. A katolicy tacy, ze kilka razy w tygodniu do kościoła biegają. Oczywiscie nie przeszkadza im to w kultywowaniu pogańskich przesądów.Ruda, szwagierka rodem z Lwicy
Ciążowe przesądy to jakiś koszmar. Moja matka usilnie w nie wierzy. Jak już się cora urodziła to niemal siła mi chciała czerwoną kokardke wiązać, na szczęście przemówiłam jej do rozsądku...
neilaaa
Fanka BB :)
Bea Trzaska Foty tu są zdjęcia
Dzięki @neilaaa za cynka, alergie niestety dotyczą też mojej córki. Nie możemy sobie z tym ostatnio poradzić.
Tam nad morzem fajnie wyglądała, a dziś budzi się i znów cała w łusce.
Piękne foty i piękna córcia
Mój latał nawet pies oberwal mamę łagodnie tylko mnie po ręce oblał a tak to latał i psikal na wszystko i wszystkich
No ruda o twojego męża mi chodziło
Hehe no padłam jak to przeczytałam
Zbieram się zaraz po syna bp dzisiaj tylko do 11 lekcje ma.
No ruda o twojego męża mi chodziło
Hehe no padłam jak to przeczytałam
Zbieram się zaraz po syna bp dzisiaj tylko do 11 lekcje ma.
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Hej .witam wszystkie mamy po swietach .ja mam zle przeczucia .czuje ze cos jest nie tak .zero dolegliaosci ale nie to mnie tak martwi bo wiadomo dolegliwosci mija .martwi mnie to ze nie przybieram na wadze .na poczatku wszystko bylo dobrze waga rosla w gore nie to ze drastycznie ale rosla a od ponad tyg nic zero nawet poszla w dol.
reklama
Marlenka ja przez ostatni tydzień schudłam 1.5 kg ... ale nie myślę o niczym złym ... tak czasem bywa. Dodam że nie wymiotuje bo raz się nie liczy
Cycki bolą i to potwornie brzuszek czuje wiec musi być dobrze ... I u ciebie tak samo
Cycki bolą i to potwornie brzuszek czuje wiec musi być dobrze ... I u ciebie tak samo