reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@Aria1010 dziękuję. Sobie to brzuszkowej pewnie nie zrobię ale pewnie nowince nie jedną. Niedługo wrzucę sesje z nówkami niespełna dwutygodniowymi. Maluszki już długo czekają na opublikowanie, ale kompletnie nie miałam czasu no to.

reklama
@PerseaNigra a mąż wydepilowany? Jak nie to pewnie temu było włochate
No wlasnie o dziwo tak. Nawet na glowie zawsze krótko ścięty. :D
Wracaj szybko do zdrowia i nie martw się tym paracetamolem. On naprawdę nie jest zły. Ja nie moge brac środków przeciwbólowych. Po ibupromie trace swiadomosc, slepne i drętwieje mi cialo. Ladowalam pare razy w szpitalu dopoki nie wyszlo od czego to a po apapie nic sie nie dzieje.
Ruda, szwagierka rodem z Lwicy ;)

Ciążowe przesądy to jakiś koszmar. Moja matka usilnie w nie wierzy. Jak już się cora urodziła to niemal siła mi chciała czerwoną kokardke wiązać, na szczęście przemówiłam jej do rozsądku...
Oooj na mnie sie bardzo krzywo patrzyli z meza rodziny za brak kokardek. A katolicy tacy, ze kilka razy w tygodniu do kościoła biegają. Oczywiscie nie przeszkadza im to w kultywowaniu pogańskich przesądów.

Halloween to przecież też pogańskie święto. A co raz bardziej "świętowane" w Polsce która jest w 90% katolicka. Takie czasy.

Aria moj? Bo ona swojego nie ma :-) ignaruje ją, chyna ze.juz ma dosc to wychodzi z siebie

Aria hahaa wygralas :-)

Poziomki co sie urodzilo?

@Ann_ jak dla mnie każdy może świętować co chce, ale szkoda trochę, że nasze tradycje zanikają. Czy wiecie, że nie widziałam ani jednego dzieciaka z psikawką w lany poniedziałek??

Mój latał nawet pies oberwal:) mamę łagodnie tylko mnie po ręce oblał :) a tak to latał i psikal na wszystko i wszystkich :)

No ruda o twojego męża mi chodziło :)

Hehe no padłam jak to przeczytałam :D

Zbieram się zaraz po syna bp dzisiaj tylko do 11 lekcje ma.

Rybki ja też myślałam o tym że lany poniedziałek to już nie ten sam. Nie widać biegajacych po ulicach dzieci co by się oblewaly. Ja pamiętam że to była super zabawa.

Hej .witam wszystkie mamy po swietach .ja mam zle przeczucia .czuje ze cos jest nie tak .zero dolegliaosci ale nie to mnie tak martwi bo wiadomo dolegliwosci mija .martwi mnie to ze nie przybieram na wadze .na poczatku wszystko bylo dobrze waga rosla w gore nie to ze drastycznie ale rosla a od ponad tyg nic zero nawet poszla w dol.

reklama
Marlenka ja przez ostatni tydzień schudłam 1.5 kg ... ale nie myślę o niczym złym ... tak czasem bywa. Dodam że nie wymiotuje bo raz się nie liczy :)
Cycki bolą i to potwornie brzuszek czuje wiec musi być dobrze ... I u ciebie tak samo

Do góry