reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A ja do uniescia jeździłam teraz 4 lata z rzędu i chyba znów się wybierzemy. Mieliśmy nocleg 50zl od osoby i rewelacyjne warunki

reklama
Aria tak wyglądały
Kocham takie. Zrób i dla mnie :-D

Persea no w DE pełno tego, i te napady na kobiety, eh dobrze ze my na przedmieściach mieszkamy.

My mamy rezerwację w Jastrzębiej Górze na tydzień w lipcu. W zeszłym roku idealnie pogoda nas przywitała. W dniu wyjazdu zaczęły się opady, a teraz kto wie, loteria.

Asiaa91 zdrówka. Ja nie mam, bo rzadko mi się zdarza przeziębienie więc nie pomogę.

Magda nam w lipcu w Jastrzębiej Górze na trzy dorosłe osoby 1950 zł. Hotele z basenami w Kołobrzegu patrzylismy to mega ceny.

U nad w mieście w markecie zawsze ich pełno.

@tekila85 Wasza historia mnie urzekła!!! nie jedno małżeństwo by tego nie przetrwało a Wam mimo na pewno wielu niepowodzeń udało się!!! W końcu miłość jest na dobre i na złe!!!! Aż się wzruszylam :) a mogę zapytać jak zareagowaliscie na pozytywny test?

@Ann_ a masz możliwość zapytać babci czy ma specjalna formę do takiej gotowanej babki?

O matko dziewczyny jak czytam jakie macie podejście do wyjazdów zagranicę na wakacje to też coraz bardziej się zastanawiam, szczególnie po dzisiejszych zamachach:( ale tyle czekaliśmy na te wakacje i ja chcę pod koniec maja bo nie chce w wakacje w tłumie, a do planowania wakacji nad Bałtykiem mam takie podejście jak @Magda86Poznań, poza tym ceny kwater i pobyt wyjdzie mnie nie wiele mniej co za granicą.

nie, nie musisz @PerseaNigra pytam z ciekawości bo nie mam raczej styczności z takimi poglądami i staram się dociec z czego ten strach wynika.

nie obraź się, ja nie chcę nikogo urazić. każdy ma prawo do własnych poglądów.

nie, nie musisz @PerseaNigra pytam z ciekawości bo nie mam raczej styczności z takimi poglądami i staram się dociec z czego ten strach wynika.

nie obraź się, ja nie chcę nikogo urazić. każdy ma prawo do własnych poglądów.
Jak będziesz chciała sprawdzić co robią na świecie, to znajdziesz. Dla chcącego nic trudnego. Owocnych poszukiwań.

Hej hej miło tu wakacyjnie,szkoda tylko,że ja dziś umieram.. Masakra dawno już tak się nie czułam. Idę spać dalej miłego popołudnia!

Hej dziewczyny .za czesto tu nie bywam ale w wolnej chwili staram sie cos tam czytac.gratuluje udanych wizyt .a no i witam nowe mamuski.ja to ostatnio szpital syn skretu kiszek dostal .szpital dom szpital dom.do tego mam dwoje urwisow w tym roku do komuni i biegam na spotkania.dziewczyny czy wam tez odeszly juz mdlosci i wszelkie inne dolegliwosci ciazowe?bo mi tak i troszke sie martwie poki odczuwalam je to tak sie nie martwilam teraz troche bardziej .wizyte mam dopiero 6.04 .biore sie zaraz za lepienie pierogow jakos naszla mnie chec .a z rana jeszcze tort pichcilam bo moj maz ma dzisiaj urodziny.mam nadzieje ze mu sie spodoba zaraz sprobuje wam wyslac zdjecie o ile sie uda.

nie zamierzam wchodzić teraz w dyskusję bo będzie z tego tylko gównoburza. już z Twojego tonu to widzę...

każdy ma swoję perspektywę, dla mnie koniec tematu.

reklama
Hej dziewczyny .za czesto tu nie bywam ale w wolnej chwili staram sie cos tam czytac.gratuluje udanych wizyt .a no i witam nowe mamuski.ja to ostatnio szpital syn skretu kiszek dostal .szpital dom szpital dom.do tego mam dwoje urwisow w tym roku do komuni i biegam na spotkania.dziewczyny czy wam tez odeszly juz mdlosci i wszelkie inne dolegliwosci ciazowe?bo mi tak i troszke sie martwie poki odczuwalam je to tak sie nie martwilam teraz troche bardziej .wizyte mam dopiero 6.04 .biore sie zaraz za lepienie pierogow jakos naszla mnie chec .a z rana jeszcze tort pichcilam bo moj maz ma dzisiaj urodziny.mam nadzieje ze mu sie spodoba zaraz sprobuje wam wyslac zdjecie o ile sie uda.
Ja cierpię na śmiertelną senność w dalszym ciągu a który masz tc?

Do góry