reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

asik i ile wychodzi wam tydzien w Łebie?
własnie weszlam na booking na czerwiec kiedy maz ma urlop i ceny na 7 dni czesto około 2500 tys- nie mówiac o hotelach z basenem- prawie 4200-5000
kurcze jednak ta Chorwacja duzo lepiej wychodzi cenowo, willa dla 9 osob z basenem nad morzem kosztuje 2000 zł, dojdzie dojazd i jedzenie ale pogoda pewna, no to mam dylemat

reklama
no tak, tylko dobija mnie fakt że zarezerwujesz bałtyk, czekasz, jedziesz a tam leje i jest 15 stopni i chodzisz jak zmokła kura;-(
a trafic z pogoda- kurcze ciezko. kiedys pojechalismy jak zrobiło sie ciepło, to zapomnij o znalezieniu kwatery- wszystko zajete, dopiero na jakies wiosce sie udało- i to zaden urok musiec na plaze autem jechac- ehh

no ale te zamachy jednak strasza, pytanie czy Polska jest bezpieczna... w Poznaniu troche tych Arabów chodzi po ulicach ;-/
nie wiem jak u was ale w Warszawie, jest ich mnóstwo.
Ja mieszkam w trochę mniejszym mieście i nie kręci się tego aż tak dużo ale jak widzę takich w marketach to jakoś wolę ich nie drażnić swoją obecnością. Zanim urodziłam córkę nie bałam się wcale a raczej traktowałam ich jako urozmaicenie krajobrazu. No ale to co się dzieje na świecie nie jest bez znaczenia.

Witam sie i ja jednym okiem dzis caly czas spie wstaje tylko na jedzonko m po 2 nocce jeszcze nie spal a ja nadrabiam za nas 2 az mi glupio ale co tam ja jestem uprzywilejowana.

Magda my jedziemy do Jastrzebiej gory i placimy 150za dobe za domek 6 os wiec porownujac ceny gdzie indziej to jak za darmo.

Asia podobno na katar pomaga włozenie sobie ząbków czosnku do nosa czubek trzeba delikatnie ponacinać i wsadzic na troche pamietam ze w ciazy z mloda tak robilam ale nie pamietam czy pomoglo.

Aria dawaj ten przepis ja teraz żyje dzięki drożdzówka z budyniem

Persea jak moja kuzynka zaczela sie spotykac z arabem to ja bylam przerazona na szczescie jej sie odwidzialo.

Mnie się też nie uśmiecha polskie morze, nie jestem fanką. Nie dość że pogoda nie pewna, całą Polskę muszę przejechać to jeszcze na miejscu ścisk, to nie dla mnie

@Magda86Poznań cenowo Chorwacja jest bardzo atrakcyjna, pogoda piękna, cisza spokój, tylko ten dojazd. ja uwielbiam ten klimat :) tylko tam to wakacje mają sens najwcześniej z końcem maja/początkiem czerwca jak pogoda się ustabilizuje więc dla mnie raczej odpada. któregoś lata pojechaliśmy za 1600zł na 10 dni z wyżywieniem all inclusive, jakby co mogę poszukać namiaru :) tylko wtedy dojeżdżaliśmy sami ale i tak uważam że było warto :)

asik i ile wychodzi wam tydzien w Łebie?
własnie weszlam na booking na czerwiec kiedy maz ma urlop i ceny na 7 dni czesto około 2500 tys- nie mówiac o hotelach z basenem- prawie 4200-5000
kurcze jednak ta Chorwacja duzo lepiej wychodzi cenowo, willa dla 9 osob z basenem nad morzem kosztuje 2000 zł, dojdzie dojazd i jedzenie ale pogoda pewna, no to mam dylemat
Ja nie byłam ale z tego co mi wiadomo, to w Chorwacji jest teraz bardzo drogo. Więc jak doliczysz to jedzenie, to uzbiera się spora sumka

Serio przeszkadzają Wam arabowie na ulicach? Mam znajomych np hindusów i oni mocno odczuwają zmiany nastrojów wśród polaków co dla mnie jest jednak przerażające. Kiedyś w sklepie byłam świadkiem takiej sytuacji jak facet szarpał żonę z wózkiem bo on w kolejce za kolorowym stać nie będzie, dla mnie żenada na maksa... Koleżanka ma męża z Afryki ale oni całe szczęście w UK mieszkają więc nie doświadczają raczej takich komentarzy.

Jakoś nie czuję się zagrożona, mieszkam w dużym mieście.

Serio przeszkadzają Wam arabowie na ulicach? Mam znajomych np hindusów i oni mocno odczuwają zmiany nastrojów wśród polaków co dla mnie jest jednak przerażające. Kiedyś w sklepie byłam świadkiem takiej sytuacji jak facet szarpał żonę z wózkiem bo on w kolejce za kolorowym stać nie będzie, dla mnie żenada na maksa... Koleżanka ma męża z Afryki ale oni całe szczęście w UK mieszkają więc nie doświadczają raczej takich komentarzy.

Jakoś nie czuję się zagrożona, mieszkam w dużym mieście.
Serio

reklama
Persea a my wlasnie od zawsze wolimy spokojniejsze miejsca raz bylismy w mielnie i stw ze nigdy wiecej za głośno w tym roku miało byc unieście kolo mielna ale jak mi gosciu zaspiewal 250zl za dobe to mu podziekowałam

Do góry