reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Aria ale pychotka :-D z czym są?

Neilaaa moja teściowa robi pycha cytrynowa babkę ale ja się gotuje zamiast pieczenia. Niestety nie znam przepisu. Może poszukaj w necie

Asik tu się zgadzam że to nie dzieci są rasistami i uprzedzone, a ich rodzice. Przykre jak się to widzi

Ruda to to samo u mnie z płcią było, ale ja się wcześniej nie zastanawiałam czy chce wiedzieć więc byłam totalnie zaskoczona jak lekarz wtedy wypalił że będzie chłopiec, ale jakoś ten fakt przetrawilam i się cieszylam.

Już wiele razy się spotkałam właśnie z tym że ciążę całkiem różne, a płeć taka sama więc to loteria :-)

Mój mąż też ma siostrę.
A ja mam siostrę i brata.
Mama za to ma 4 siostry
Tata ma 2 braci więc hmm chyba mamy 50% szans na każdą z płci hehe

Neilaaa mój synek tatusiowy. Tzn ja mam wrażenie że on wspólny że tak to nazwę. Bo jak chodzi o spanie, przytulnie, choroby to mama. Ale do zabawy to tatuś i wszędzie za tata jak tylko mąż jest w domu

Ja na wakacje za granicę się boje z racji tego co się dzieje na świecie. Wiem że co ma być to będzie ale przezorny...

jakoś nie potrafię myśleć o wakacjach na razie, póki sie tak źle czuję to wychodzę z założenia że mogę się czuć źle wszędzie i co to za wakacje jak będę nieustająco zmęczona, marudna z mdłościami i resztą pakietu.

przypuszczam że przynajmniej tydzień w okolicy majowego weekendu wykroimy ale raczej w Polsce. chciałabym jednak mimo wszystko blisko żeby czuć się bezpiecznie w razie czego.

no i dziadkowie zapowiedzieli że chcą młodego nam zgarnąć na tydzień gdzieś w góry więc będziemy mieli trochę oddechu zanim pojawi się 2 potomek. młody uwielbia te ich wyjazdy i potem dopytuje co miesiąc kiedy znowu pojedzie ;)

My też w tym roku raczej zostaniemy w kraju...zwłaszcza, że teraz na świecie dzieje się tak a nie inaczej-a przezorny zawsze ubezpieczony.... cóż polskie morze też bywa ładne...(na pocztówkach) :-)

Meg, tekila ja tak samo jak wy. Wole te zapyziala, zasciankowa Polske niz rozerwanie sie za granica. Rozerwanie.
I powiem wam, ze ostatnio stałam sie rasistka. A te tolerancyjne kraje maja to co sobie ściągnęły. Kolezanka wyszla za araba, ściągnęła go tu i urodzila mu dziecko. Nie jestesmy juz kolezankami.

no tak, tylko dobija mnie fakt że zarezerwujesz bałtyk, czekasz, jedziesz a tam leje i jest 15 stopni i chodzisz jak zmokła kura;-(
a trafic z pogoda- kurcze ciezko. kiedys pojechalismy jak zrobiło sie ciepło, to zapomnij o znalezieniu kwatery- wszystko zajete, dopiero na jakies wiosce sie udało- i to zaden urok musiec na plaze autem jechac- ehh

no ale te zamachy jednak strasza, pytanie czy Polska jest bezpieczna... w Poznaniu troche tych Arabów chodzi po ulicach ;-/

Mój mąż chciał w tym roku do Hiszpani, ale ja się boję w 6 msc samolotem lecieć. Jedziemy nad morze w czerwcu do Łeby - okazało się że tam gdzie chcieliśmy jechać zostały 3 pokoje wolne na czerwiec. Wszyscy chyba w tym roku na Polskie morze się rzucili :D

reklama
ahh.. jak tu dzisiaj wakacyjnie :D My planujemy w maju w góry jechać :) a Lipiec nad polskie morze. Planowaliśmy Wyspy Kanaryjskie ale z brzuszkiem pchać się tam nie będę.
Po raz drugi w tym miesiącu przeziębiona jestem. Smarki do kolan, leczę się herbatką z miodem i cytryną i zjdałam okropny czosnek... Nochal cały czerwony :(
Macie jakieś sposoby na przeziębienie?

Do góry