reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

My tam mieszkamy w okręgu ostfold a dokładniej skiptvet. Jakieś 50 km od granicy ze Szwecja i 80 km od Oslo. Tam mam też rodziców. Ale tu mam 3 siostry :) także daje rade :) no my też chcemy żeby wrócił jak najszybciej się da.

Dobra dziewczyny ja idę juz spać bo za 5.5 h musze wstać :(

reklama
cześć dziewczyny :) melduję że żyję :D

ostatni tydzień zasypiałam ok 20 więc mój wolny czas skurczył się dramatycznie. generalnie jestem ledwo żywo ze zmęczenia. mdłości trzymają mnie mocno ale spoko już się przyzwyczaiłam że tak musi być ;)

nie nadrobiłam jeszcze zaległości bo naklepałyście tego nie przyzwoicie dużo. postaram się to zrobić jeśli znowu nie zasnę ;)

piątkowe słońce mi bardzo poprawiło humor, na nic już tak nie czekam jak na wiosnę :)

no i na usg! to już w środę :D chłop zobaczy Bąbla pierwszy raz więc jest ekscytacja ;)

Aria, przyjemnego lotu i jeszcze przyjemniejszego pobytu :*

U mnie dzisiaj mierzenie przeziernosci karku w planie.

Milego dnia wszystkim :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzien dobry i milego dnia: -*Aria spokojnego lotu i milego pobytu: -* Neilaaa będzie ok daj znac jak po badaniach :-) ja dzis mam zly dzien jakiś nerwowy pelen zlych przeczuc mialam jakieś dziwne sny i sie zdenerwowałam:-( jescze sie z mezem pokłóciłam a mala przed szkola dala mi popalić marudzi a ja nerwowa krzycze:-( ryczec mi sie chce: -(

reklama
Aria a probowaloscie tam z innymi szkołami dla syna?

Liv powodzenia u lekarza

Neilaaa i tobie też powodzenia, Trzymam kciuki dziewczyny &&

Do góry