reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej ponownie; -) Jestem w 9+2 dni :-) widzialam serduszko juz 3 razy bo 2 na pogotowiu wylądowałam. Poronilam w 8 tyg potem w 6. Caly czas jednak mam obawy ze ciąża obumrze chociaz staram sie myśleć pozytywnie. Ja niestety leze plackiem ile sie da i tyje :-)

reklama
Persea, chusta chuscie nie równa. Są chusty grubsze na zimę i cieńsze na lato, jednak przy 30 stopniach to nawet w tych cieniutkich będzie gorąco...

Najlepiej zakupić i umówić się na spotkanie chustomam w Twoim mieście lub spotkać się z doradcą, który pokaże co i jak. Później to już tylko ćwiczyć :). Jaką chuste mierzylas?

Paulina chyba właśnie tak jest ;-)

Bellina o taka osłonka to już bardziej mi się podoba

Liv o tak, jeszcze nie widziałam za dużo bo tylko zimę tu jestem. Ale od wiosny zaczynamy podróże ;-)
Ja w sumie też ta chusta pewnie na początku jak ciepło na spacer, a potem w domu.
A wiesz ze ubolewam nad tym bo ostatnio moje libido dosyć niskie, a rano człowiek wyspany to od razu więcej się chce :p

Joani on ma zamknięte ale płacze to żal nam go. Ja też jak już to planuje tylko malutkie dziecko bo dużo kg też nie dam rady pamiętam jak było z Wiktorem i Tula jak już był starszy. O nie nie.

Persea ja też myślę właśnie o tym żeby mieć większą kontrolę nad starszym

Hejjjooo mąż mi pobudke i 8 zrobił Stwierdził że mu się nudzi i żebym już wstaw
ala:):)
Takim sposobem obiad iU prawie gotowy i cały dzień będziemy się obijac
Wczoraj byliśmy na zakupach każdemu buty na wiisne ja kupiłam spodnie i legginsy ciążowe bo mnie zwykle.uciskaly.

Mój mąż nie sprząta. W domu naprawia robi zakupy zajmuje się synem i pracuje. U nas jest taka umowa ja jestem w.domu z synkiem i ogarniam i nie martwię się o pieniądze a on ma je zarobić. Tak sobie ustaliliśmy i tak nam.jest dobrze. Co nie znaczy OCZYWIŚCIE że Niczego się nie tyka. Jeśli mu powiem ale jestem chora albo widzi sam ze np.gary nie umyte to sam się zabiera za to. Ale generalnie ja mam na głowie dom a on kasę.

Jeśli chodzi o chusty. Osobiście jestem ich Przeciwniczka byłabym się że się przywrócenie albo że coś się zawiaze pozatym wydaje mi się że kręgosłup dziecka jest wtedy krzywo
Ale to moje zdanie nie twierdzę że fo nie zmienie bo widzę że To bardzo popularne jest. Narazie jestem twardo za wózkiem i tylko wózkiem.

Miłej niedzieli

Cherry tez nie byłam za chustami, ale jak córcia skończyła 3 tygodnie to w wózku darla się jakby ją parzyl. Nic nie pomagało, a ile można nosić na rękach, zakupy czy coś to tylko chusta się sprawdzała

Cherry kręgosłup moworodka ma kształt litery C dopiero potem się prostuje przy siadaniu i chodzeniu. Więc chusta to dobra pozycja dla takiego malucha.

@Cherry90 mój mąż właśnie wychował się w domu gdzie mama zajmowała się domem a tata kasa i powiem szczerze że ciężko mi było na przestawienie go na tryb: dzielimy się obowiązkami. Do tej pory teściowa dziwnie patrzy jak mówię że W myje okna, bo u niej w domu było by to hańba jakby facet myl okna. Ja takiego postępowania nie potępiam bo każdy robi jak chce ale chcę żeby Maks widział że jak sprzątamy to wszyscy.

Virtuti jak byłam w sklepie to mierzył chustę kołkowa nie wiem jakiej firmy. A na spotkaniu z chustonoszenia była taka kolorowa bez kolek ale Ania juz wtedy była duża, siedząca i nie dała się zawinąć. Ja ją pół roku nosiłam na rękach bo to straszny wariat był.

reklama
U mnie w niedziele też zawsze schabowe przynajmniej dla męża, on to by mógł co drugi dzień jeść je na obiad

mój mężulek to by mógł wcinać kotlety dzien i noc :D

Hej ponownie; -) Jestem w 9+2 dni :-) widzialam serduszko juz 3 razy bo 2 na pogotowiu wylądowałam. Poronilam w 8 tyg potem w 6. Caly czas jednak mam obawy ze ciąża obumrze chociaz staram sie myśleć pozytywnie. Ja niestety leze plackiem ile sie da i tyje :-)

Hej miętówka! :) Głowa do góry , bedzie dobrze :D z nami będzie Ci raźniej :) Ja też leże plackiem i się zaokrglam haha :D

Do góry