reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Larkaa tak z Wrocławia ;)

Paulina dokładnie. Ja teraz na jesień mam już "płaszczyk" z Sinsay oversize. A nad czymś na zimę jeszcze pomyślę.

reklama
bellina wiem że ciepło obojgu, ale właśnie ta kurtka dla dwojga, nie czułaby się dobrze, ale to już indywidualna sprawa każdej mamy :)

Jeny wkurza mnie, że mały nad ranem do nas przychodzi bo akurat rano miałam ochotę na męża, a tu mały śledzik między nami buuu :(

Bellina ale cudna chusta <3 u mnie został jedynie LL bawełna ale my się skończyliśmy nosić kolo roku. Wiec zostało tylko to i ba wypożyczeniu obecnie.

Ann chyba taki urok jak się ma dzieci ze zawsze nie śpią wtedy kiedy trzeba albo właśnie śpią ale nie tam gdzie trzeba ;-)
Bellina ja musze zacząć coś szukać bo teraz łatwiej będzie kupić w dobrej cenie niż na jesień

Ann no tak, zapomniałam o tym, że niektóre mamy źle się czują w takiej konfiguracji :)
To jeszcze można sobie osłonkę dla maluszka sprawić ;)

Dzien dobry! Dzisiaj pierwszy dzien wiosny :) :) :) Co prawda do pracy od 12-17, ale co tam!

Ja z chusta nie mam zadnego doswiadczenia, ale u mnie to by sie nie sprawdzilo.

Mietowka, witaj :)

Larkaa, dziekuje :*

Neilaa, kochana ja tez mam jutro prenatalne. Krew juz oddalam, jutro przeziernosc karku. U nas przed 36 rokiem zycia nie jest refundowane, 162 euro-pac! Ale jakos bylabym niespokojna, gdybym tego nie zrobila. Na ktora masz jutro? Ja na 15 ide.

Ann, jeszcze dodam, ze w przecudnych terenach mieszkasz, zawsze jak tam jestem to nie moge sie napatrzec <3

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ann, moj pewnie też by przywędrował i to że swoim misiem i podusia, więc szczebelek zakładam na noc, kręci się nad ranem ale zazwyczaj zasypia, ja nie zawsze to kręcenie słyszę, więc luz.

W gole nie rozumiem chustonoszenia i zachwytu nad tym, dla mnie to tylko dodatkowe kilogramy do noszenia, które źle wpływają na moje nogi, plecy itp. Ale jak kto lubi dźwigać, to ok. ;-) roxumiem, że bliskość itp. Ja stanowczo wolę swobodę i podziwiam tylko te mamy, co noszą dzieci.

Bellina l, piękna chusta! Ja póki co mam zwykłego pasiaka LF. Córkę trochę nosiłam, zwłaszcza na plaży chusta ratowala tyłek ;). Później niestety przyszły upały więc chusta poszła w odstawke. Zuza na jesieni już nie chciała być motana, a sama chusta już mojego klocuszka nie trzymała, z resztą, potrafię tylko kieszonke zawiązać póki co :p. Z drugim mam ambitny plan nosić zdecydowanie częściej i więcej. Myślę że pasiaczek na zimę może wystarczy, jak nie to pomyślę o jakimś indio bo jestem w nich zakochana <3. Będę musiała zainwestować w kurtkę XXL dla dwojga :).

Joani, dobrze związana chusta odciaza kręgosłup, ratowalo mi to życie, bo po pierwszej ciąży mam problemy z odcinkiem krzyzowym. Słyszałam że nawet pod koniec ciąży można obwiazac brzuch i plecy, ponoć ulga nieziemska. Sama nie próbowałam jeszcze.

Moja póki co nie wędruje jeszcze, nie potrafi wydostać się sama z łóżeczka. Niestety, jest to tylko kwestia czasu ;)

reklama
Ja tez myślę nad tą chusta bo wtedy można swobodniej iść na spacer z dwójką. Moja to biegnie na oślep i żadne prośby nie działają dlatego przydałyby się wolne ręce. Niestety jak byłam z Ania w super sklepie z chustami żeby mnie tam dobrze zamotali i przekonali sceptycznego męża, to pani nie umiała jej zawinąć. Wypadła y z chusty gdybym nie trzymała. Przy tym ryczałt w niebo głosy wiec nie wiem jak to będzie. No i podobno latem to strasznie gorąco w chuscie

Do góry