reklama
Ann_
Fanka BB :)
bellina wiem że ciepło obojgu, ale właśnie ta kurtka dla dwojga, nie czułaby się dobrze, ale to już indywidualna sprawa każdej mamy
Jeny wkurza mnie, że mały nad ranem do nas przychodzi bo akurat rano miałam ochotę na męża, a tu mały śledzik między nami buuu
Jeny wkurza mnie, że mały nad ranem do nas przychodzi bo akurat rano miałam ochotę na męża, a tu mały śledzik między nami buuu
Liv_NL
Zaangażowana w BB
Dzien dobry! Dzisiaj pierwszy dzien wiosny Co prawda do pracy od 12-17, ale co tam!
Ja z chusta nie mam zadnego doswiadczenia, ale u mnie to by sie nie sprawdzilo.
Mietowka, witaj
Larkaa, dziekuje :*
Neilaa, kochana ja tez mam jutro prenatalne. Krew juz oddalam, jutro przeziernosc karku. U nas przed 36 rokiem zycia nie jest refundowane, 162 euro-pac! Ale jakos bylabym niespokojna, gdybym tego nie zrobila. Na ktora masz jutro? Ja na 15 ide.
Ann, jeszcze dodam, ze w przecudnych terenach mieszkasz, zawsze jak tam jestem to nie moge sie napatrzec <3
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja z chusta nie mam zadnego doswiadczenia, ale u mnie to by sie nie sprawdzilo.
Mietowka, witaj
Larkaa, dziekuje :*
Neilaa, kochana ja tez mam jutro prenatalne. Krew juz oddalam, jutro przeziernosc karku. U nas przed 36 rokiem zycia nie jest refundowane, 162 euro-pac! Ale jakos bylabym niespokojna, gdybym tego nie zrobila. Na ktora masz jutro? Ja na 15 ide.
Ann, jeszcze dodam, ze w przecudnych terenach mieszkasz, zawsze jak tam jestem to nie moge sie napatrzec <3
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
joani
Ann, moj pewnie też by przywędrował i to że swoim misiem i podusia, więc szczebelek zakładam na noc, kręci się nad ranem ale zazwyczaj zasypia, ja nie zawsze to kręcenie słyszę, więc luz.
W gole nie rozumiem chustonoszenia i zachwytu nad tym, dla mnie to tylko dodatkowe kilogramy do noszenia, które źle wpływają na moje nogi, plecy itp. Ale jak kto lubi dźwigać, to ok. ;-) roxumiem, że bliskość itp. Ja stanowczo wolę swobodę i podziwiam tylko te mamy, co noszą dzieci.
W gole nie rozumiem chustonoszenia i zachwytu nad tym, dla mnie to tylko dodatkowe kilogramy do noszenia, które źle wpływają na moje nogi, plecy itp. Ale jak kto lubi dźwigać, to ok. ;-) roxumiem, że bliskość itp. Ja stanowczo wolę swobodę i podziwiam tylko te mamy, co noszą dzieci.
virtuti90
Zaangażowana w BB
Bellina l, piękna chusta! Ja póki co mam zwykłego pasiaka LF. Córkę trochę nosiłam, zwłaszcza na plaży chusta ratowala tyłek . Później niestety przyszły upały więc chusta poszła w odstawke. Zuza na jesieni już nie chciała być motana, a sama chusta już mojego klocuszka nie trzymała, z resztą, potrafię tylko kieszonke zawiązać póki co . Z drugim mam ambitny plan nosić zdecydowanie częściej i więcej. Myślę że pasiaczek na zimę może wystarczy, jak nie to pomyślę o jakimś indio bo jestem w nich zakochana <3. Będę musiała zainwestować w kurtkę XXL dla dwojga .
Joani, dobrze związana chusta odciaza kręgosłup, ratowalo mi to życie, bo po pierwszej ciąży mam problemy z odcinkiem krzyzowym. Słyszałam że nawet pod koniec ciąży można obwiazac brzuch i plecy, ponoć ulga nieziemska. Sama nie próbowałam jeszcze.
Moja póki co nie wędruje jeszcze, nie potrafi wydostać się sama z łóżeczka. Niestety, jest to tylko kwestia czasu
Joani, dobrze związana chusta odciaza kręgosłup, ratowalo mi to życie, bo po pierwszej ciąży mam problemy z odcinkiem krzyzowym. Słyszałam że nawet pod koniec ciąży można obwiazac brzuch i plecy, ponoć ulga nieziemska. Sama nie próbowałam jeszcze.
Moja póki co nie wędruje jeszcze, nie potrafi wydostać się sama z łóżeczka. Niestety, jest to tylko kwestia czasu
reklama
PerseaNigra
Ja tez myślę nad tą chusta bo wtedy można swobodniej iść na spacer z dwójką. Moja to biegnie na oślep i żadne prośby nie działają dlatego przydałyby się wolne ręce. Niestety jak byłam z Ania w super sklepie z chustami żeby mnie tam dobrze zamotali i przekonali sceptycznego męża, to pani nie umiała jej zawinąć. Wypadła y z chusty gdybym nie trzymała. Przy tym ryczałt w niebo głosy wiec nie wiem jak to będzie. No i podobno latem to strasznie gorąco w chuscie