reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
:angry:Oszaleje ostatnia doba mnie poprostu rozwaliła najpierw to krwawienie potem te bóle z ulga poszlam sie kąpać bo troche puściło usiadłam we wannie puściłam pawia a teraz leze i boli mnie jak na okres.
Czy to tutaj któraś narzekała na brak objawów? To bierz mi to w cholere...:-D:biggrin2::-) :):szok:

Papciorkowa biedna ty. Tule :-)
Ja sie ciesze ze I w pierwszej ciazy I teraz ominely mnie jakiekolwiek objawy :-)

A ja znowu wczoraj o 20 już w łóżku, ale jeszcze miesiąc i idę na L4 bo już nie daje rady w pracy :)

Jak czytam o waszych Świętach to przypomina mi się rozmowa z koleżankami z pracy o Bożym Narodzeniu, dzieli nas raptem 25 km (one typowy Śląsk ja woj. śląskie ale Zagłębie) a zwyczaje zupełnie inne. Tak samo na Śląsku w Wielkanoc nie he się zurku a u mnie to biały żurek obowiązkowo na obiad z białą kiełbaska :) a na śniadanie święconka i sałatka jarzynowa ;)

Dlatego mnie nie dziwi że u każdej innaczej wygląda śniadanie Wielkanocne ;)

cześć neila, widzę, że ranny ptaszek jesteś jak ja - ja od 6 mam oczy jak 5 zł, ale dopiero od kiedy zaszłam ;)

Dużo roboty mnie dzisiaj czeka, mąż znowu w pracy, więc całe sprzątanie na mojej głowie. Wieczorem za to córę zabiera babcia, a my z mężem idziemy do świetnej knajpy, dostałam kupon na kolacje w pracy i trzeba skorzystać :)

Mam do Was nietypowe pytanie, myślę, że szczególnie do mam drugiego, trzeciego dziecka.

Jak się czujecie teraz w ciąży, ale psychicznie: czy czujecie już miłość do tego dziecka w brzuchu? Pytam, bo w pierwszej ciąży głaskałam brzuch od 1 dnia, a teraz jakby do mnie nie docierało, że ktoś tam mieszka. Brak matczynych uczuć - a ciąża planowana, stąd moje zdziwienie.

@larkaa ja niestety ranny ptaszek z musu bo Maks to już oczy jak 5zl o 5.45 :( a kiedyś do 8 spał :(

A odpowiadając na Twoje pytanie również inaczej czuje ta ciążę. Jedynie w pracy jak najdzie mnie chwilą zadumy to dotykam brzuszek.

reklama
Ann, wybacz, ale nie Tobie oceniać czy forum jest dla nas czy nie. To, że przynajmniej ja nie chcę wywlekac prywatnych spraw na otwarte forum jest czymś dziwnym?

Cherry, moja młodsza, ale powoli się zaznajamiam z tym bólem... Mama sprząta, a za plecami już wszystko rozwalone :D

Persea, nie jesteś sama, wczoraj myślałam że wyjdę z siebie albo padne na pysk o 18, także ten... ;)

Dziewczyny, super laski z Was, naprawdę!

Cherry, o to to, ka też nie mam czasu wisieć nom stop na forum, wchodzę w wolnej chwili, czytam, jak mam czas to skomentuje lub napisze ogólnie co u mnie.

Larkaa, mam podobnie póki co, liczę, że jak zwolnie tempo to będzie lepiej pod tym względem...

Do góry