reklama
Tola81
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży też byłam na zamkniętym i były Dziewczyny które Udzielaly się bardzo malo ale konkretnie, rzetelnie a przy tym były pomocne, nie były wariatkami a post jednej babki był bardzo pomocny innej dziewczynie, ta babka odezwała się na forum może 10 razy plus 10 w danej sprawie.Autostopowiczka ale dlaczego to piszesz? :-) ja pisalam.o przypadku dziewczyn ktore nie odzywaly sie wcale. Jak napisalysmy ze przechodzimy to sie odezwaly I przyznaly ze czytaja nas od poczatku :-)
O takie przypadki mi chodzi.
Tosta z majonezem?fuuu
Cytowalam akurat Twój post, bo pisałaś o tych co się nie odbywają. Bo są takie ze danego tematu nie Czują lub naprawdę się wstydzą, każdy ma swoje granice we wszystkim, są dziewczyny że pokażą swój brzuch, buzię a są takie sieroty co wstydzą się napisać "hallo" :-)
Wiem że to mogą być też żmija koleżanki lub szwagierki. :-) ale każda z nas może być szwagierką hahahaha udzielając się na forum.
Cherry90
Ja np
Udzielam się wtedy kiedy mam czas. Raz częściej raz mniej. Uważam że jak ktoś niechce to nie musi tu być. Po to są takie fora aby pisma o ciąży o dniu Codziennym o problemach i o wszystkim.o czym.się chce jeśli ktoś chce komentuje jeśli nie to.nie. Wątek zamknięty bym zrobiła dlatego że można się wtedy bardziej Otworzyć
..niewiem ja np. Należę do takich osób
Można jeszcze jakiś czas poczekać ale w końcu chyba trzebabedzie tak zrobić
Udzielam się wtedy kiedy mam czas. Raz częściej raz mniej. Uważam że jak ktoś niechce to nie musi tu być. Po to są takie fora aby pisma o ciąży o dniu Codziennym o problemach i o wszystkim.o czym.się chce jeśli ktoś chce komentuje jeśli nie to.nie. Wątek zamknięty bym zrobiła dlatego że można się wtedy bardziej Otworzyć
..niewiem ja np. Należę do takich osób
Można jeszcze jakiś czas poczekać ale w końcu chyba trzebabedzie tak zrobić
reklama
Tola81
A można inaczej? :-)Aniaok udanego weekendu :-)
U mnie.na sniadanie jest zurek ze swieconka :-)
I znowu na ciebie padło z cytatem :-)