reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
czyli ze można, czytałam wcześniej ktoś pisał o zasmazanych wędlinach jajko i chrzan, czytało się.przyjemnie, może też dlatego że ja pochłaniam Wszystko w tym stanie :-)

Chyba tak bo dalej nic nie wiem :-) pisalysmy o nieudzielajacych sie a teraz o jedzeniu? Chyba cieszko dzisiaj czaje :-)

A można inaczej? :-)
I znowu na ciebie padło z cytatem :-)

A czaje haha pytasz czy sniadanie mozna inaczej :-) haha a ja zrozumialam ze przeszkadza ci pisanie o jedzeniu I czy mozna inaczej pisac na forum:-) dlatego pytalam cie czy ci to przeszkadza :-)
Przepraszam blondynka ze mnie chyba czas do spania :-)

Mozna inaczej u mojego m jadlo sie na sniadanie kanapki ze swieconka a zurkiem sie popijalo feee. U mojej przyjaciolki daja wszystko na patelnie, wbijaja jajka I cos ala jajecznica

Ann ja tez nie :-) zawsze mam tam tyle szynki I kielbasy ze m po mnie dojada bo tesciowa nie pozwala zostawic bo swieconego nie mozna dac zwierzeta.
Ciesze sie ze udalo mi sie ich przekonac do zurku bo kanapki w swieta?

reklama
Do góry