reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Uwierzcie, że dopiero z czasem wyjdzie, że niektóre nic nie piszą a tylko czytają, niektóre piszą jak pojawia się konflikt i go podkręcają i są jeszcze inne typy. Acw ogóle same widzicie, że dołączają nowe. Jak będziecie to weryfikowac teraz? Uwierzcie, że będą osoby, których nie będziecie chciały na zamkniętym i co wyrzucicie?

reklama
Ja się nie znam na funkcjonowaniu takich for, bo co do zasady wolę żywych ludzi :) Trolla można demokratycznie wywalić, w razie czego. Wiadomo, że pisze tylko niewielki odsetek a większość czyta. Nie przeszkadza mi to ale na forum zamknięte można wpuścić tylko osoby, które poddadzą się weryfikacji. Z resztą jak tam uważacie.

Madziula 27 - ja brałam w pierwszej ciąży antybiotyk bo miałam zapalenie układu moczowego w I trymestrze i nic się nie stało. Teraz również na samym początku miałam antybiotyk bo miałam anginę ropną. Mi lekarz powiedział, że lepiej wziąć antybiotyk (ale należy zaznaczyć że jest się w ciąży wtedy dają taki dla dzieci, bezpieczny) niż chodzić z panoszącym się zapaleniem i gorączką.

Co do brzuszków - ja płaska jestem i jaki mam brzuszek wkleić :D? W poprzedniej ciąży dopiero około 5 miesiąca coś było widać, a w 7msc kupowałam dopiero spodnie ciążowe w rozmiarze xs które były na mnie za duże....

Neillaaa o losie co za wscibskie babska. :/ ja nie mam takich problemów raczej nikt nie wie, że mogę tu być.

papciarkowa no nie wierzę że znowu coś nie tak :(

Persea no właśnie mi się cały czas rozchodzi, że nadal nie znamy się na tyle żeby stwierdzić, że któraś z "naszych" nie jest trollem czy jakąś wariatką. Dajmy sobie czas na poznanie się.

Dziewczyny nie przesadzajcie podejrzewam, że 90% z was ma FB lub Insta albo oba i co chwila wrzuca foty do sieci. A tu brzucha bez twarzy się wstydzicie.

asik kiedys i tobie urośnie brzuszek :p

Jeszcze apropo zamkniętego wytarczy, że wspominacie o zamkniętym i już mamy nowe mamy. Więc co taka co napisze wam dwa posty też pójdzie na zamknięty? Dajmy sobie czasu trochę więcej na poznanie.

Asik dzięki za inf :-) strasznie boje się brać jakiekolwiek leki ale jak pomyślę że już tydz się lecze i wyleczyć się nie mogę to jestem przerazona :-/ Drobniutka z Ciebie kobietka xs w 7 mc ;-)

Martusia - Witaj :-)

PerseaNigre jak bylam w ciazy z córeczką to gdzieś ok 4 mc stworzyliśmy zamknięty wątek i bylysmy też na otwartym - chociaż nie ukrywam ze ciezko było mi ogarnąć kilku wątków na raz ;-)

Wiecie mnie mąż podczytywal na sierpniowkach i zawsze mnie dziwilo skąd od tyle rzeczy wie co wiedzieć nie powinien dlatego jak zamknelysmy wątek czułam się bardziej intymnie :-)

Madziula a to sprytny maz:) kiedy ci sie przyznal ze cie poddczytuje??
U nas tez dzis piekna pogoda, poszllabym na spacer, ale po ostatnim meczy mnie katar i chyba sobie odbuszcze zeby sie nie rozchorować.
Ah ... u mnie tez na razie brzuszka ciazowego nie widac bo zakrywa go tłuszczyk:p
Ruda super kolor mialam kiedys fiolet na wlosach ale duzo jaśniejszy :)

Ann_ ze mnie się śmieją że ja w kręgosłupie noszę :D nie to żebym narzekała :p ale przy cc coś lekarz mówił że mam macicę lekko cofniętą, więc może dlatego tak jest.

Madziula 27 - porozmawiaj z lekarzem, ja też jestem daleka od antybiotyków. Sama unikam jak mogę, zarówna dla siebie jak i dla syna, ale czasem nie ma wyjścia. Dobrze mieć zaufanego lekarza w tej materii.

hehe to mąż sprytny, ja bym swojego udusiła :D ale on nawet konta na FB nie ma, więc wiem, że do takich rzeczy się nie garnie.

Mam wrażenie że rzeczy ciążowe mają niekiedy dziwne rozmiarówki. Normalnie noszę rozmiar s/m, raczej taka typowa jestem, a w sklepie z ciążowymi wiecznie wszystko na mnie ciut za duże. Mąż mi kiedyś na Węgrzech kupił piękną ciążową sukienkę w rozmiarze M i super leży nawet jak nie jestem w ciąży :)

reklama
Ale się działo od wczoraj ☺co do teściowej to moja potrafi nie oddzywac się 2 miesiące a mieszkamy od siebie 3km

Do góry