reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ale się działo od wczoraj ☺co do teściowej to moja potrafi nie oddzywac się 2 miesiące a mieszkamy od siebie 3km

@ala0102 moja też :) może nie na 2 miesiące ale potrafi focha giganta zarzuć i to o błachostki np. spóźnimy się do niej na obiad 10 min, umawialiśmy się na 14 a jesteśmy 14.10 i już foch. Szkoda gadać. Już nawet mówimy że będziemy między 14 a 14:30 ale dla niej to i tak oznacza że będziemy na 14.

reklama
He he moją nic nie interesuje ani my z mężem ani moje dziecko ale wkurza mnie to że jak są świętą to przy całej rodzinie mówi że moje dziecko jest jej najważniejszym wnukiem bo jest najstarszy . Nóż się w kieszeni otwiera jaka jest fałszywa .

Papciorkowa :-[ bedzie dobrze

Persea moja napewno nie :-) za sympatyczna jestes :-)

Madziula ja naturalnie niestety nie

Asik masz racje nie wklejaj :-) bo w kompleksy wpadne :-)

Martusia witaj

Ann znow sie z toba zgadzam :-)
My jak przechodzilysmy na zamkniety to nagle odezwalo sie chyba z 20 babeczek ktore czytaly nas cala ciaze. Nie przyjelysmy takich. Pozniej dodalysmy dwie ktore ciagle pisaly na glownyn

Pozdrawiam wszystkie podczytujace :-) odezwijcie sie. My nie gryziemy :-)

Kochane a jak będziemy weryfikować ...ja jestem ewenementem bez insta fb i innych takich. Mam konto google i tam mam kilka zdjęć ale tylko widoczne dla rodziny i znajomych

Mnie to raczej nikt nie podczytuje. Ostatnio moj R. zagladal mi przez ramie, ale niewiele z tego mogl zrozumiec ;)

Papciorkowa, jakies wiesci?

Asik, gdzie chowasz Tego bobasa? Ja wlasnie zmowilam spodnie ciazowe, bo jeszcze tydz i swoich zwyklych nie dopne. Strasznie szybko to idzie teraz.

ruda1991 - no coś Ty, ja mam cellulit i mega rozstępy na nogach, wstyd mi w krótkich sukienkach chodzić (kiedyś jako dziecko miałam zatrzymaną wodę w organizmie bo nerki mi słabo pracowały i mocno spuchłam, dopiero po czasie lekarze stwierdzili że to może coś nie tak w organizmie i wyszły problemy z nerkami, później po lekach nagle schudłam a kompleksy zostały).

Liv_NL - w kręgosłupie :D tak mój lekarz mówi :p ale ja ponoć mam cofniętą macicę - tak jak pisałam wcześniej, więc u mnie inaczej będzie to widać.

reklama
Ruda dziękuję :) Dla mnie jest jasne, że w internecie zawsze zachodzi niebezpieczeństwo, że to co udostępniamy może zostać niefajnie wykorzystane ale trzeba minimalizować ryzyko. Mnie raczej nikt nie czyta. No musiałby mieć bardzo nudne życie, żeby szperać w moim jeszcze nudniejszym. W sumie to by mi to schlebiało :D

Do góry