reklama
Ale jaja albo jestem jakas glupia bo to niemozliwe ale od dwoch dni jak leze zazwyczaj wieczorem cos mnie kluje leciutko w macicy i jak przykladam reke to czuje takie bulgotanie nie wiem jak to nazwac dziwne uczucie hehe ale to niemozliwe zeby w prawie 13 tyg cos juz maluszka bylo czuc?
Ja w 1 ciąży czułam w 16 tyg pierwsze motylki a ponoć w drugiej szybciej ... wiec kto wie
.. a to twoja pierwsza ciąża czy kolejna bo trochę się gubię. ...
PS. Troch e chciałam dodać do listy... napiszcie mi na priv imię wiek miasto która ciąża ile dzieciątko ... jeśli chcecie to także info ile aniołków. Po bawię się trochę
.. a to twoja pierwsza ciąża czy kolejna bo trochę się gubię. ...
PS. Troch e chciałam dodać do listy... napiszcie mi na priv imię wiek miasto która ciąża ile dzieciątko ... jeśli chcecie to także info ile aniołków. Po bawię się trochę
Bulisia to pewnie jelita choć niekiedy szczupłe mamy szybko czują.
Ja tam do końca za zamkniętym teraz nie jestem. Ogólny wtedy umiera. A właśnie zawsze można wstawić foto brzucha bez twarzy
Mnie byście mogły np. Teraz weryfikować po tłuszczu.
I ehhh chyba moje dziecko miało jednak jelitówke, albo bigos mi zaszkodził. Wymiotuje od 1 w nocy. Spać nie mogłam. A mała najlepsza, budziła się i śmiała z miski.
Choć w ciąży z małą w tym samym tygodniu zareagowałam identycznie na kapustę gotowaną.
Papciarkowa trzymam kciuki :*
Ja tam do końca za zamkniętym teraz nie jestem. Ogólny wtedy umiera. A właśnie zawsze można wstawić foto brzucha bez twarzy
Mnie byście mogły np. Teraz weryfikować po tłuszczu.
I ehhh chyba moje dziecko miało jednak jelitówke, albo bigos mi zaszkodził. Wymiotuje od 1 w nocy. Spać nie mogłam. A mała najlepsza, budziła się i śmiała z miski.
Choć w ciąży z małą w tym samym tygodniu zareagowałam identycznie na kapustę gotowaną.
Papciarkowa trzymam kciuki :*
Wlasnie u mnie tak smiesznie ze jelita przesunely mi sie doslownie do granicy majtek i sto procent to nie jelita bo to jakby nad spojeniem. Nie wiem moze to torbiel pojecia nie mam. To moja druga ciaza ale pierwsza stracilismy a i jestem dosc szczupla i niska
virtuti90
Zaangażowana w BB
Ja tam skitralam się jak tylko mogłam z prywatnościa a i tak mam schize że ktoś mnie rozpozna po tym co piszę. Kiedyś całkiem przypadkiem w ten sposób natknelam się na kuzynkę - nie dość że opisywala sytuację rodzinną która doskonale znałam, to jej nick był zlepkiem imienia i nazwiska . Oj, naczytal się wtedy człowiek jak głupi i to mega intymnych spraw. Obiecałam sobie wtedy, że nigdy tego błędu nie popelnie, więc póki nie zamkniemy, to sensacyjnych wieści ode mnie nie uswiadczycie raczej
reklama