reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ruda, jestes zdecydowanie na prowadzeniu :) Moze urodzisz w moje urodziny :) jest jeszcze opcja, ze ja tez urodze w swoje urodziny. Ale by bylo:shocked2:

Ale jaja albo jestem jakas glupia bo to niemozliwe ale od dwoch dni jak leze zazwyczaj wieczorem cos mnie kluje leciutko w macicy i jak przykladam reke to czuje takie bulgotanie nie wiem jak to nazwac dziwne uczucie hehe ale to niemozliwe zeby w prawie 13 tyg cos juz maluszka bylo czuc?

Persea tezvtak myslalam az ktoregos razu szwagierka slowo w slowo powiedziala moj post. Kopara mi opadla.

Aria nie mam jak bo korzystam tylko z telefonu

Liv malego przenosilam 5 dni. A kiedy masz urodziny?

Ja w 1 ciąży czułam w 16 tyg pierwsze motylki ;) a ponoć w drugiej szybciej ... wiec kto wie
.. a to twoja pierwsza ciąża czy kolejna bo trochę się gubię. ...

PS. Troch e chciałam dodać do listy... napiszcie mi na priv imię wiek miasto która ciąża ile dzieciątko ... jeśli chcecie to także info ile aniołków. Po bawię się trochę ;)

Bulisia to pewnie jelita ;) choć niekiedy szczupłe mamy szybko czują.

Ja tam do końca za zamkniętym teraz nie jestem. Ogólny wtedy umiera. A właśnie zawsze można wstawić foto brzucha bez twarzy ;)
Mnie byście mogły np. Teraz weryfikować po tłuszczu.
I ehhh chyba moje dziecko miało jednak jelitówke, albo bigos mi zaszkodził. Wymiotuje od 1 w nocy. Spać nie mogłam. A mała najlepsza, budziła się i śmiała z miski.
Choć w ciąży z małą w tym samym tygodniu zareagowałam identycznie na kapustę gotowaną.
Papciarkowa trzymam kciuki :*

Wlasnie u mnie tak smiesznie ze jelita przesunely mi sie doslownie do granicy majtek i sto procent to nie jelita bo to jakby nad spojeniem. Nie wiem moze to torbiel pojecia nie mam. To moja druga ciaza ale pierwsza stracilismy a i jestem dosc szczupla i niska

Ja tam skitralam się jak tylko mogłam z prywatnościa a i tak mam schize że ktoś mnie rozpozna po tym co piszę. Kiedyś całkiem przypadkiem w ten sposób natknelam się na kuzynkę - nie dość że opisywala sytuację rodzinną która doskonale znałam, to jej nick był zlepkiem imienia i nazwiska :D. Oj, naczytal się wtedy człowiek jak głupi i to mega intymnych spraw. Obiecałam sobie wtedy, że nigdy tego błędu nie popelnie, więc póki nie zamkniemy, to sensacyjnych wieści ode mnie nie uswiadczycie raczej ;)

reklama
jestem krwaienia nie ma u dzidzka wszystko ok jest mniejszy niż wychodzi termin z om bo dziś jest na 6+6a ja mam 7+5
dostałam dupka lutke spowrotem 2*1 i nakaz leżenia

Do góry