reklama
Cześć Dziewczyny. Jestem w prawie 9 tc, termin mam na koniec października. Wczoraj byłam na badaniu usg i wyszło podejrzenie pustego jaja płodowego lekarz kazał przyjść za 2 tyg żeby zobaczyć, czy coś się pokaże. Nie wyobrażam sobie czekania 2 tygodnie, więc pobiegłam do innego lekarza na prywatną wizytę. Na usg wyszło "zgrubienie" na pęcherzyku, którego długość odpowiada CRL zarodka w aktualnym miesiącu ciąży, czyli to zgrubienie miało długość odpowiadającą długości dziecka. Pęcherz płodowy miał przez to kształt łzy, a przy pustym jaju płodowym powinien być całkiem okrągły. Jednak ten lekarz też powiedział, że nie może mi dać gwarancji, że jest wszystko ok (( mam zrobic HCG dzisiaj i za tydzień aby sprawdzić, czy jest przyrost hormonu. Strasznie się boję (( miałyście podobne sytuacje? Pozdrawiam
PerseaNigra
Fanka BB :)
No w 9 tygodniu to chyba juz lekarz powinien rozpoznać czy zarodek czy nie
PerseaNigra
jestem załamana tymi idiotkami w rozmowach w toku...Madolina ja bym zrobiła hcg dziś i za 48 h. Dopóki jest nadzieja jest szansa. Szczerze mowiac mysle ze do 9 tyg dawno by wyszlo ze pecherzyk jest pusty, a nawet pewnie zaczęłabyś ronić. A serduszka nie było widać?
Zapraszam mamuski!) mniami
PFFF mamuśki! Ja to bym ją sama wtrąbiła
haha chyba ide do kuchni ciasto robic, nie wytrzymam zaraz tak mnie zassało wygląda mega apetyznie
PerseaNigra
Proste baby i tyle a mysle ze takich jest wiele. Ale ich sprawa ich dzieci. Mnie od fajek odrzuca.
reklama