reklama
Madziula 27
Moderatorka
PerseaNigre właśnie nie wiem jak dla takiej kasy można się ośmieszać chociaż ludzie grający np w ukrytej prawdzie i mają krótki epizod i stoją w zimie bez kurtek po 8 godz na dworze i mają za to 50 zł byle tylko pokazać się w tv . Kolegal opowiadal jak raz dziewczyna czekala 6 godz na dworze w minusowej temp tylko po to zeby powiedziec jedno zdanie i dostala 50zl :-(
PerseaNigra
Fanka BB :)
Ja nie farbuje bo i tak jestem gruba a wlosy odzyja
Natusia16
Fanka BB :)
A ja miałam dziś małego dołka,ale mąż wyciągnął mnie na spacer i już nieco mi lepiej.
Co do kobiet palących w ciąży niech sobie robią co chcą,żal mi bardzo tych maluszków,ale co zrobić siłą nie zmusisz.. Niestety znam kilka kobiet które skrupułów nie miały,dzieci na szczęście póki co zdrowe..
Bulisia pysznie wyglądała ta pizza aż mi kiszki marsza zagrały..
Co do kobiet palących w ciąży niech sobie robią co chcą,żal mi bardzo tych maluszków,ale co zrobić siłą nie zmusisz.. Niestety znam kilka kobiet które skrupułów nie miały,dzieci na szczęście póki co zdrowe..
Wspolczuje kochana ja juz chyba te najgorsze dni mam za soba ale ni cholery nie umialam sobie poradzic z tym stanem...po prostu wymiotowalam i bylo troche lzejA ja mam na dziś dość mdłości...no oszaleje dziś..już nie wiem co nam z sobą zrobić :-( nawet mój mąż ostoja spokoju mówi, że jestem dziś straszna... Ale co ja mogę#
reklama
Hehe dawaj jeszcze ta ze zdjecia zostalaA ja miałam dziś małego dołka,ale mąż wyciągnął mnie na spacer i już nieco mi lepiej.