reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

a ja się kuźwa nad odżywką do paznokci zastanawiam <lol> a te wariatki przy dziecku i w ciąży palą. Nie mam pytań. Raz taką jedną wzrokiem odprowadziłam jak jarała z ogromnym brzuchem, że aż szluga schowała. Może łatwo mi mówić bo nie palę ale paczka dziennie to jakaś masakra...

Ta na zdj, jest druga haha pierwsza była boagatsza ale złożyła mi się na pół przy przekładaniu hahahahaha ale dobra była:) przepis jak ktoś chce:

Link do: Pizza - najlepszy przepis na ciasto - Przepis - Onet Gotowanie

A mnie w ogóle do ciasta nie ciągnie. Dostałam od mamy, pyszne ale nie idzie mi i dziś już pójdzie do kosza niestety;(

reklama
Bulisia rozbawił mnie Twój tekst z odżywka :-D Tez mnie odrzucilo od słodyczy i ciast a kiedy kochałam :-) i jadalam namiętnie bez ograniczeń :-) Pizza wygląda obłędnie ;-)

Madolina, może miałaś przesunięta owulacja i może masz młodsza ciaze niż jest ??? Tak jak dziewczyny piszą idz na bhcg :-)

Wiecie ja znam taka co paliła całą ciaze i na szczęście urodziła zdrowego syna a osobiście jestem anty nikotynowa i strasznie mnie to denerwuje ze takie pustaki zostaną mamami i pewnie będą palić papierosy przy dziecku skoro w brzuchu nie zaszkodziło to dlaczego miałoby zaszkodzić w pomieszczeniu :-/

Wysłałam męża po kebaba albo pizze może wybrać :-)

PerseaNigra co za takst - czasami zastanawiam się czy te rozmowy nie są wyrezyserowane ale pewnie takie pustaki tez chodzą po świecie ;-) Ja bym po takiej akcji w tv pewnie nigdy nie wyszlabym z domu albo zrobilabym sobie operację plastyczną :-D z Martynka w ogóle nie jadalam słodyczy i jest dziewczynka teraz też mnie odrzucilo więc pewnie siedzi dziewczynka :-)

Madziula wyreżyserowane. Moja koleżanka z liceum wystąpiła w tym. Nie głupia dziewczyna a zrobiła z siebie idiotke. Także czego nie robi się dla kasy hahaha :-)

Meg88 właśnie kiedyś słyszałam od kolegi ktory pracuje w tvn że oni to wyrezyserowuja jakoś nie mogłam w to uwierzyć że ktoś robi z siebie idiote dla kasy. Teraz już mam pewność 100% ;-)

reklama
Pewnie częściowo wyreżyserowane ale po sposobie wypowiedzi tych ludzi można stwierdzić, że zbyt rozgarnięci nie są. Nie wiem jak teraz ale kiedyś to płacili jakieś grosze rzędu 300 złotych.

Do góry