reklama
Magda86Poznań
Fanka BB :)
Buuuuuu iska
Ja po wizycie w Lux Medzie, powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona i chyba już u niej zostanę. Tylko USg mają słabsze, ale co tam.
Fasol ma 2 cm, serce bije, mam skierowanie na USG piersi, bo mam węzły chłonne powiększone i to by było na tyle.
nevka uwielbiam kolor chabrowy
Liv brzuszek rośnie widzę, kolczyka zostawiasz w ciąży czy wyciągasz?
Mam pytanko a te węzły Cię bolą? Bo mnie ogólnie od kilku dni boli z lewej strony tak jakby to była tętnica szyjna ale nie wiem czy to ona czy może właśnie węzły.
tekila85
Wiecie ja zawsze zastanawiałam się dlaczego moja trzy maleństwa nie mogły się urodzić, że to nie jest sprawiedliwe, że Bóg robi mi krzywdę....Ale ostatnio usłyszałam ciekawe kazanie-sens z niego był taki, że często nam się wydaje, że Bóg zrobił źle a naprawdę postąpił miłościwie ... może mogę dzieci byłby bardzo chore? Może ich życie tutaj byłoby pasmem bólu...Może tak właśnie było... mi w każdym razie to myślenie pomogło i w pewnym sensie się z tym pogodziłam..
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Iśka... Czytam i płacze...
Brak słów!
Trzymaj się kochana!
Dziewczyny, od dzisiaj czuje się taka słaba że aż mną trzęsie.. Wymioty wróciły, wstać z łóżka nie mogę
W głowie się okropnie kręci
Chyba biegunka będzie bo w brzuchu kręci
Tragedia...
Brak słów!
Trzymaj się kochana!
Dziewczyny, od dzisiaj czuje się taka słaba że aż mną trzęsie.. Wymioty wróciły, wstać z łóżka nie mogę
Tragedia...
Dokladnie kochana mam takie samo zdanie ze dlatego ze Bog nas kocha zlitowal sie i zabral malenstwa do siebie...modlimy sie o zdrowe dzieci... wiec nie da chorego prawda? Troche sensu chyba w tym jest choc przezycie takiej straty jest bolem nie do opisania... przytulam wszystkie aniolkowe mamyWiecie ja zawsze zastanawiałam się dlaczego moja trzy maleństwa nie mogły się urodzić, że to nie jest sprawiedliwe, że Bóg robi mi krzywdę....Ale ostatnio usłyszałam ciekawe kazanie-sens z niego był taki, że często nam się wydaje, że Bóg zrobił źle a naprawdę postąpił miłościwie ... może mogę dzieci byłby bardzo chore? Może ich życie tutaj byłoby pasmem bólu...Może tak właśnie było... mi w każdym razie to myślenie pomogło i w pewnym sensie się z tym pogodziłam..
larkaa
Basiu, wyczułam ostatnio guza, bo od kilku dni cos mnie pod pacha bolało. Lekarka zbadała mnie dzisiaj i powiedziała ze to chyba węzeł chłonny ale ze koniecznie usg muszę zrobić. Wcześniej miałam powiększony węzeł chłonny na szyi, ale to od ósemki, jak przestała bolec to węzeł sie zmniejszył.Mam pytanko a te węzły Cię bolą? Bo mnie ogólnie od kilku dni boli z lewej strony tak jakby to była tętnica szyjna ale nie wiem czy to ona czy może właśnie węzły.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Iśka... Czytam i płacze...
Brak słów!
Trzymaj się kochana!
Tragedia...
Może spróbuj wypic z dwie szklanki elektrolitow... Stawia troche na nogi :-) bynajmniej mnie dziś pomogło