reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

No z tymi terminami to porażka. Ja dzwonilam 3 tyg przed wizyta, zalezalo mi w sumie tylko byc miec badanie po poludniu by mąż nie musial brac urlopu.
Któras z dziewczyn ma juz umowiony termin na 20 maja?? Dla mnie to aż dziwne, ze umawiaja kobiety z takim wyprzedzeniem. To tak jak z zalatwianiem żłobka zanim dziecko sie urodzi..

Ja mam na 19 maja umówione prenatalne w II trymestrze bo moja gin nawet mówiła że im wcześniej tym lepiej się umówić bo masz wybór terminu, godziny i oczywiście do lekarza jakiego chcesz.

Co do żłobkow to słyszałam dawno temu że tak niby się robiło (nie wiem na ile to była prawda) ale teraz przy naborze elektronicznym to nie wchodzi w grę :)

reklama
Iska, brak mi slow. Bardzo mi przykro :( Trzymaj sie kochana. Sciskam :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Iska nie wiem co powiedziec. W takiej sytuacji nie pomoga zadne slowa... tak baddzo jest mi przykro. Wiem co mowie rowniez chodzilam 2 tyg z martwym plodem...to byla najgorsza rzecx jaka mnie w zyciu spotkala...obiecuje Ci ze wszystko bedzie dobrze tylko pozwol sobie na placz i nie odtracaj blislkich, bo ja zrobilam ten blad i w dniu kiedy uridziloby sie moje malnenstwo (Wigilia) myslalam ze serce mi peknie dopiero wtedy wszystko we mnie peklo pozwolilam sobie na wycie przy calej rodzinie i to zamknelo pol roku zycia w ktorym bylam nieobecna. Wiem ze gdybym zrobila to wczesniej byloby lepiej. Po swietacch juz bylam w ciazy!:) nie wracam juz do tamtych chwil i od 3 miesiecy nie wracam do tamtych chwil. Wiem ze kieduys nie bede bala sie umrzec i zroboe wszystko byspotkav sie z moim sloneczkiem w niebie:) przepraszam za ten wywod ale gdyby ktos mna wtedy potrzasnal i zerwal moja maske chojraka to byloby mi latwiej. Iska sluze pomoca. Moge nawet podac nr kom jesli chcesz pogadac..

reklama
Do góry