reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Iska musi być dobrze, trzymam kciuki.
Nieodzywalam się dawno ale tak się tragicznie czuje. Nie jem to mnie mdli i wymiotuje niczym, zjem to mnie mdli. Do tego prawie 3 latka w domu, a ja jeszcze pracuje :-/
Mi się wydaje ze w drugiej ciąży brzuszek dużo szybciej, później Wam pokaże moje porównanie. Zaczęłam 10 tydzień a wyglądam jak wcześniej w 20.
Również zazdroszczę mieszkającym nad morzem, my niestety w tym roku chyba odpuścimy wakacje. Mamy ponad 400 km, jakoś nie uśmiecha mi się taka podróż, no i remontujemy mieszkanie wiec kasa.

reklama
Cześć Dziewczyny

Iska kurcze musi byc dobrze. To musi byc slaby sprzęt !! Trzymam mocno kciuki &&

I ja zazdroszcze morza, musze przejechac cala Polske:-/ nad polskim morzem (w Kolobrzegu) bylismy jak Mała miala 8 m-cy. Mój mąż niestety woli zagranicę ze wzgledu na pewna pogodę. W tym roku pojedziemy w czerwcu gdzies blisko nas, nie wiem czy dalabym rade na dluzsza trase bo mi w cieple puchna stopy i w ciąży tez mi dosyc puchnęły.

Rozmarzylam sie czytajac o wakacjach nad morzem :-) ... az mi sie cieplej zrobilo (bo wiecznie mi zimno ) bylam w tamtym roku, w tym tez planowalismy, ale sie okaze :-)

Iska90 trzymam kciuki !

Lucky, gratulacje :-)
Nianiusia a Wy może wynasjmujecie może domki nad morzem? Jest em chętna ;-)

Ja dzisiaj zmienilam termin badań pren. Będę jechała tylko raz i do gina, który polecił moj, oni się tak pacjentami wymieniają. Na szczęście masm darmowe. Malucha niestety podgladne za 3 tyg. ale trudno, dobrze ze zmiescilam się w terminie.

Marta, jeśli masz skończone 35 lat muszą Cię przyjąć na NFZ, bo masz takie prawo to raz a dwa oni powinni odmawiać czy przesuwać inne pacjentki, które na badania przychodzą przed 35 rokiem. Takie jest ponoć prawo, sam gin mi to mówił. Ale wiadomo jak niektórzy maja prawo w d....

Iska, kciuki!

No z tymi terminami to porażka. Ja dzwonilam 3 tyg przed wizyta, zalezalo mi w sumie tylko byc miec badanie po poludniu by mąż nie musial brac urlopu.
Któras z dziewczyn ma juz umowiony termin na 20 maja?? Dla mnie to aż dziwne, ze umawiaja kobiety z takim wyprzedzeniem. To tak jak z zalatwianiem żłobka zanim dziecko sie urodzi..

reklama
Iśka, czekam z niecierpliwością na wieści z wizyty! Trzymam kciukasy!
Aria - jutro mamy wizytę! w końcu! O której masz wizytę?

Do góry