reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Larkaa super, ze zupka wyszla.

Nevka to juz raczej powazne jesli stracil prawo jazdy prrzez alkohol.

Moj kochany maz umyl dzis okna w domu. Udalo mi suecwyprac i wyprasowac zaslony u babla. My z mezem padnieci a Adus lata jak helikopter

reklama
Melduję się wieczornie ;-) ;)

Dziewczyny ile ja się dziś nabuczałam !! Oglądałam super film i tak wyłam:rolleyes2: Oj szaleją hormony:yes::yes:
Nadal zwracam, muli mnie cały dzień.. taki ciężar w żołądku czuję.. Nic bardzo zjeść nie mogę, np. na obiad 4 łyżki pomidorowej, 5-ta już by mi nie weszła:baffled: Ratuję się paluszkami i podgryzam od czasu do czasu żeby z głodu nie paść.. Marzę o zwykłych kukurydzianych "flipsach" ,ale tu nigdzie takich dostać nie mogę:oo:

Nie sypiam za dobrze w nocy, ale każdego dnia nie mogę się doczekać wieczoru, żeby w piżamie, wykąpana zakopać się w pościeli;-) ;)
Spokojnej nocy dziewuszki :yes:

Również się witam wieczorem. Dzisiaj mogę napisać Wam że wiem co czujecie jak zaczynacie się martwić nagłym brakiem objawów. Właśnie dzisiaj to przechodzę wszystko mi opuściło i jestem przerażona że coś jest nie tak mało tego rano mnie dwa razy trochę zakuło w podbrzuszu. Mam jakieś dziwne przeczucie że coś jest nie tak. Mój tż mnie uspokaja ale ja już sama nie wiem a tu jeszcze prawie 2 tygodnie do wizyty. Oby wróciły jakieś objawy chociaż lekkie....
Ja dzisiaj jadłam serek wędzony, sałatkę którą zawsze sama robie z kurczakiem pycha trochę słodyczy ale bez szału.
Miłego wieczora dziewczynki i dobrej nocki

Ja juz tez lepiej sie czuje. Zostaly wstret do niektorych zapachow i bol piersi ale to juz prawie poczatek 12 tygodnia wiec mysle ze powoli bedziemy wracac do swiats zywych;)

Bulisia u mnie w poniedziałek zaczyna się 12 tydz.. Bylo już kilka dni naprawdę fajnych a od 2 dni mam wymioty, czego wcześniej nie było :(
Oby mi to przeszło jak najszybciej :/

Dziewczęta drogie powiedzcie co to może być. Ból w pośladku, jakby w kości podczas chodzenia. Parę dni temu w lewym a teraz w prawym. Goglowy wujcio sugeruje rwe kulszową ale tam więcej objawów jest i ból promieniuje do nogi a ja mam go tylko, za przeproszeniem, w dupie. wiecie co to za miła przypadłość?

Persea, też tak mam. Mięśnie się rozluźniają i nie trzymają jak trzeba. To od kręgosłupa. Wystarczy poschylac się parę razy nad zmiana pieluchy i gotowe....

Nie mogę się doczekać środy :cool2:
@PerseaNigra niestety nie pomogę Ci, nie mam pojęcia co to może być.

DZIEWCZYNY POMÓZCIE ! co na zatoki ? Bo już dzisiaj chyba umre, żadne inhalacje nie pomagają, POMOCY :no:

reklama
Do góry