reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja słyszałam w pierwszej ciąży od mojej położnej (ona pracuje w gabinecie gina do którego chodziłam) że brał kiedy 70zl za wizytę ale że inni brali więcej to go cisneli że musi mieć podobna cenę bo wszyscy pójdą tylko do niego. Czy to prawda nie wiem. Ale ma teraz za 120 zł

Nevka było już chyba pisane ze trzy razy że wędzone na gorąco można jeść, jak wędzone na zimno raczej się nie powinno...

Anieok ja bym pojechała, nie będę tu pisać już drugi raz mojej historii z ostatnim poronieniem. Ale zaczęło się właśnie od brązowego plamienia więc ja bym za wszelką cenę pojechała. Też wtedy szukałam wymowek. Jak wreszcie pojechałam to już było za późno na jakąkolwiek reakcje.

reklama
cześć laski :)
dorwałam się wreszcie do kompa, od niedzieli zasypiam o 21... głód mnie budzi w nocy, ok 1 - 2 :errr: no takich rzeczy nie przerabiałam w 1 ciąży, głodna jestem non stop. czego nie zjem i tak mi nie dobrze...

u mnie wizyta 70zł + usg 70zł, ceny moim zdaniem przyzwoite, za prentatalne płacę 230, za to drugie w 20tc - 280zł.

@jagus_87 trzymaj się! daj znać po wizycie

w ogóle chciałam zgłosić zażalenie że jesteście wszystkie takie chudzielce że szkoda gadać. moje foty mogę wstawić jak zamkniemy forum ;) zamówiłam ciążowe spodnie, mieszczę się już tylko w jedne sprzed ciąży ;) żegnaj normalna garderobo :D cycki też poszłyyy ;) muszę coś kupić większego.

chorowitkom dużo zdrowia!

i oby się nam dzisiaj wiodło, mam nadzieję że wszystkie tutaj dostaniemy plan minimum czyli piękne kwiaty i życzenia :)

Esthle ją już minimum dostalam a nawet więcej, no kwiaty w wazonie i prymulki na balkonie też się pięknie prezentują .;-) jeszcze doszły mile SMS-y więc czuje się zaspokojona ;-)

Sorry ale trochę nie ogarniam jak ojciec nie zostanie sam z dzieckiem... Abstrakcja jak dla mnie.
Moje dziecko też mamusiowe ale dajemy go di babci czy mojej sis, bo potem będzie tylko gorzej a chwila wytchnienia jak najbardziej potrzebna od tysięcznego mama.. :-)

Esthle e tam chudzinki ja ci zaraz.pokaze mój to zmienisz zdanie wlasnie sprzatam i strzeliłam fote

Załączniki

• 2016-03-08_12.18.01.jpg
    2016-03-08_12.18.01.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 116
Anieok nie obraź sie ale ja równiez nie ogarniam jak mala nie moze zostawac z.kimś innym? Do szpitala jej raczej nie zabierzesz jak pojdziesz rodzic przeciez.
Ja w swoim srodowisku mam 3 takich dzieci i dla mnie to jest masakra jak widze 4-5letnie dzieci tak rozpuszczone ze mama nawet do kiebelka nie moze isc sama.
Tak naprawde takie zachowanie to tylko pojscie dziecku na reke bo sie niechce histerii a niech se poryczy troche raz drugi i sie nauczy. Teraz jest ci wygodnie ale zobaczys za jakis czas jaka krzywde jej robisz takim przywiazywaniem do siebie. Takie dzieci maja ogromne problemy adaptacyjne i interpersonalne.
A juz.niedlugo bedzie miala swój pierwszy szok ze mama jest nie tylko dla niej lepiej teraz zaczac ja przyzwyczajac niz potem miec mega problem co niestety potwierdza sie codzien u naszych znajomych.
I nie pisze ci tego dlatego ze Cie potępiam broń Boże ale ku przestrodze.

Esthle - ja mam minimum ponad stan. Dostałam lampe do hybryd z zestawem z semilaca, wczoraj wieczorem kwiaty a dziś w pracy nas rozpieszczają - każdy przynosi cukierki (już mam dość :D) Dostałyśmy ciasto z cukierni i kwiatki :D

A ja dostałam tulipany od szwagra :p i tyle :(
Ale i też życzenia od męża i od jakiegoś dziwnego numeru :/ ale podziękowałam :D

Ja dostałam bukiet róż. Życzenia od tż
A i jeszcze prymulki w szkole u syna. I słodkie :)
Dla sprostowania róże od teścia ;)
Tż powiedział ze od niego dostane spóźnione jak przylece :-)

reklama
Do góry