reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
NeilaA ale chodzilo o tatę ... nie babcie czy dziadka. :) zwłaszcza ze za kilka Mc pijawi się kolejna mala istotną która trzeba się zająć. ..

Jaguś kochana daj znac po wizycie mam nadzieje ze lekarz szybko przybędzie.
Aria super brzuszek;)
Hmm a toxo oba wyniki dodatnie nevka??

@Aria1010 ja tylko odniosłam się do wypowiedzi joani i papciarkowej :) chociaż mam w pracy koleżankę która nawet z mężem nie zostawia dziecka bo mu nie ufa - i to dla mnie jest chore.

ale jak czytam że dziecko można z kimś zostawić i poryczy raz drugi trzeci i się nauczy to krew mnie zalewa

ogólnie ten temat jest dla mnie bardzo drażliwy po tym co przeszliśmy (z tego tez powodu nie zdecydowaliśmy się na drugie dziecko wcześniej) lepiej zamilknę

Neilaa ale my pisalismy do anieok, że z M dziecka nie zostawi nawet...
A przeżyć wspolczuje ...

Nevka waxne czy to są dane IgG czy IgM bo to różnica. Glukoza faktycznie wyższa i pewnie będzie szybciej krzywa cukrowa.

Joani IgM tak mi niby tłumaczyła. Jutro zobaczę wyniki po południu bo jadę odebrać i zostaje na noc u mamy bo od 8:00 mam endokrynologa...
Ginekologa mam dopiero 15.03. :(
Z toxo wyszedł mi jeden wynik wyższy...

Dziewczyny, ale anieok napisala, ze z mama nie zostawi malej, a nie z mezem, to jednak roznica.
Ja sie na ten temat nie wypowiadam, bo nie spotkalam sie jeszcze z takim przypadkiem opisywanym przez anieok czy neile, ale wyobrazam sobie, ze nie jest to latwe dla rodzicow i z pewnoscia wymaga wiele pracy. Oboje moich chrzesniakow to dzieci "cyganow" i do kazdego na rece pojda i sie ciesza, a im wiecej osob w pokoju tym lepiej dla nich :)
Swoja droga, moze ktoras mi doradzi - co mozna kupic na prezent polrocznemu chlopczykowi? Ubranek juz dostal sporo ode mnie, a nie mam zupelnie pomyslu co mozna innego kupic :/ chcialabym sie zmiescic tak w kwocie ~100 zl, bo to raczej mialby byc drobiazg na wielkanoc.

reklama
Moja mala nie ma 4-5 lat tylko niespelna 8 miesiecy, jest na etapie leku separacyjnego w dodatku na cycku i nie akceptuje ani smoczkow ani butelek. Wiec predzej by mi serce peklo niz pozwolilabym jej zostac beze mnie i wyc caly czas. O ile nie ma problemu zostania w dzien z tata o tyle w nocy juz tak bo ojciec cycka nie ma najprosciej na świecie.

Dodzwonilam sie do gina ale odechcialo mi sie juz pisac po naskokach na mnie...

Do góry