reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ależ się rozgadałyście!!
A ja nie mam kindla tylko pocketbooka. Polecam bo sama zadowolona jestem.

Moje dzieci przyszły na świat drogą eksmisji.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny nie sposób was nadrobić. Dzień mnie nie było i nie wiedziałam od czego zacząć :)
Co do czytników my mieliśmy kindla ale nie dotykowego, a teraz właśnie zastanawiamy się co kupić więc chętnie poczytam opinie.

Czesc dziewczyny ;)
Kurcze :D Ja jednak coś fajnego kupie po wypłacie z książek ;)
Oczywiście musze poszukać juz spodni luźniejszych :( bo w jeansach ledwo się dopinam :/

Cześć dziewczynki, wszystko przeczytałam, do tylu rzeczy chciałam się odnieść, ale ciężko mi już ogarnąć myśli. Jednak cały tydzień pracy w trybie ciążowym męczy inaczej ;) Niby super, że weekend, ale ja akurat w ten mam zjazd i zajęcia do wieczora. Nie ręczę za moje pełne uczestnictwo w nich :D

Rybki, ja też mam koszmary. W życiu sobie w ciągu dnia nie wyobrażam takich rzeczy.

Hej dziewczyny :)
Ja mam tak samo jadłabym i jadła,,,tez jestem niska i ciekawe co z tego wyjdzie ...
Mdłości u mnie zaczęły sie od 8 tygodnia tak to było wszystko cacy...a mdłości mam prawie całymi dniami...:( straszne uczucie i do tego smaki....

Co do serduszka dzidzi to ja dopiero zobaczyłam w 7 tygodniu, w 6 jeszcze nie było widać.

Dziewczyny macie jakieś pomysły na zabijanie czasu ?? jestem na l4 2gi tydzień i masakra się zaczyna, dodam ,że to moja pierwsza ciąża.....w domu już nie ma co sprzątać haha Mój się śmieje , bo ciągle męczę go telefonami...:-p:-D

Hej dziewczyny :)
Ja mam tak samo jadłabym i jadła,,,tez jestem niska i ciekawe co z tego wyjdzie ...
Mdłości u mnie zaczęły sie od 8 tygodnia tak to było wszystko cacy...a mdłości mam prawie całymi dniami...:( straszne uczucie i do tego smaki....

Co do serduszka dzidzi to ja dopiero zobaczyłam w 7 tygodniu, w 6 jeszcze nie było widać.

Dziewczyny macie jakieś pomysły na zabijanie czasu ?? jestem na l4 2gi tydzień i masakra się zaczyna, dodam ,że to moja pierwsza ciąża.....w domu już nie ma co sprzątać haha Mój się śmieje , bo ciągle męczę go telefonami...:-p:-D

Mam to samo mdłości takie, że hej.....a jak mi przejdą to zaczynają się nudy. Wczesniej narzekałam na brak czasu.... prowadziłam dosc szybki tryb zycia....dużo ludzi było koło mnie.Teraz zmieniam tylko kanały w TV:) a i jeszcze serialnet rządzi :D

reklama
Dzięki za mile przywitanie:)) powiem wam szczerze ze podziwiam was za to czytanie ... W sunie lubię czytać ale musi mnie najsc ochota;))
Hehe z bliźniaków to raczej nici;) bo na usg tylko jeden maluch był no ale wszystko jest możliwe:p
Madzia witaj w klubie;) również to moja 1ciaza i na l4 siedze;) nuuuda żeby jeszcze ładna pogoda była to na spacer człowiek by poszedł a tak to nici z tego...
Kochane ja również na początku miałam schize z krwią na papierze... Były małe czerwone plamki strach w oczach tel. Do lekarza automatycznie a się okazało ze bielizna mnie podraznila i stad te plamki czerwone, biorę luteine dopochwowo wiec zauwazylabym krew jak coś, no ale na szczęście jest wszystko ok:)) na mdłości dużo pic wody:) mi pomaga;) chociaż dziś z glowa w kibelku siedziałam:p teraz wizytę mam 02.03 i07.03 oby było serduchoo:))
Sorki ze tak się rozpisałam;)

Do góry