reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dziendobry! Jezu jakie zjadła śniadanie zaraz pekne. Ja mdłości nie mam ale za to ciągle bym jadła normalnie lodówka sów nie zamyka ciągle coś bym gotowalam coś bym.przekazała nie dobre to jest. Bo prowadzi do dużej wagi. Ja natomiast straciłam chęci do wszystkiego. Niechce mi się wychodzić z domu nie chce mi się sprztac nic mi się nie chce e najchętniej bym leżała całymi dniami w łóżku.

reklama
Basia1771 nie było sensu jeszcze iść do lekarza... oni widzą zarodek na usg dopiero przy becie około 1500 a u mnie to jest początek. Jeżeli wszystko idzie dobrze to dopiero dziś ta beta powinna mieć taki wynik :-)

Justjestem tak poroniłam trzy razy... za każdym razem beta nie rosła tylko spadała albo rosła np o 20 jednostek... i zaraz zaczynała spadać :-(

Tak ja wiem ale np ja musiałam już iść bo mam taki zakład pracy gdzie jeżeli jest podejrzenie ciąży to jest zakaz pracy ze względu na dość wysokie stężenie chemii w zakładzie. Więc musiałam iść potwierdzić i dostać L4

Luckychoice ja się cieszylam na rosnący brzuch teraz też się cieszę choć wiem że nigdy już nie będzie idealnie wyglądał jak przed ciazami. Ale mi to nie przeszkadza, ważne żebym e miarę do płaskiego wróciła. Dzieci są najważniejsze brzuch to tylko ciało.

Princeseczka ja też nie brałam znieczulenia w ciąży u dentysty

Tekila to twój mąż podchodzi do tego wszystkiego racjonalnie. Ktoś musi w takim przypadku, ale musi wam się udać :-)

Basia to wasze pierwsze dziecko?

Neilaaa hahaha dobry mąż

Jaguś fajnie mąż powiedział tacie ;-)

Pati jak się czujesz?

Ruda a ty gdzie się podzialas? :p

Dzisiaj syn dał mi się wreszcie wyspać bo spał prawie do 9 jak miło

Tekila trzymam kciuki żeby tym razem beta rosła jak najwyżej.☺

Ann_ tak to nasze pierwsze po ponad trzech latach starań

Jaguś u nas też kuzynostwo będzie z tego samego roku - kwiecień i październik :)

Cherry, znam ten stan, a tu do pracy trzeba się zbierać... Dobrze, że mam dziś wolne :)

Tekila, justjestem - ja też się boję, tym bardziej po tych plamieniach... Ale musimy być dobrej myśli ;)

Basia - ja mam 153 cm i też się zastanawiam jak bede wyglądać pod koniec ciąży ;) ale ja znowu jestem ciut za chuda i dobrze by było trochę przytyc :)

Ann - ze mną już dobrze :) plamienie powoli ustaje, brzuch już nie boli :) staram się jak najwięcej leżeć i odpoczywać i jest w porządku ;) dzisiaj po południu tylko po l4 do gin i dalej odpoczywać :) może dzisiaj już będę miała zdjęcia pęcherzyka, bo wczorajsze zostały z dokumentacją w szpitalu :)

No właśnie Ruda, gdzieś Ty się podziała? ;)

Hej hej :) nasza dzidzie też będzie miała kuzyna/kuzynkę dwa mies starszą :)

Mi mdłości minęły tfu tfu oby nie powróciły,wczoraj to mogłam zapomnieć o moim stanie tak dobrze się czułam,jedynie wieczorem około 19 padłam ze zmęczenia. A i piersi mnie tak bolą..

Poziomki gdzie się podziałaś?

Miłego spokojnego dnia :)

Dzień dobryyy

Ale się dzisiaj nie wyspałam, pół nocy się przewierciłam, a o 7 mój M wstawał do pracy i jak mnie obudził, tak nie mogę usnąć do tej pory. Mam dzisiaj wizytę u gina i taki mega stres, że chyba już i tak się nie wyśpię :(

Ann, pytałaś parę stron temu o rokowania - w połowie marca ma mieć rezonans po zakończonej chemii, mamy nadzieję, że będzie lepiej :)

Pati, dobrze ze juz lepiej, trzymam kciuki :)

wiecej postów nie pamietam, za duza produkcja :D

reklama
Pati to dobrze że odpoczywasz :-) cieszę się że lepiej

Ja już poziomki wołam od trzech dni. Coś nam ucieka dziewczyna ;-) mam nadzieję że okej

Iska kciuki za wizytę :-) będzie dobrze :-)
Oby z siostrą było lepiej :-)

Do góry