reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Larkaaa to coś musiało mi się pomylić :)

Lucky teraz doczytałam o twoich powłokach brzusznych .... jestem bardzo ciekawa jaką minę miał Twój mąż jak zadałaś mu to pytanie :D:D

Ja zawsze jak pytam mojego męża czy widzi ten okropny celulit na moich pośladach to tylko odpowiada że on widzi celulit na moim mózgu.

Jak mi się dzisiaj nie chce pracować !!!!!!!

reklama
No ja jeszcze żadnych zmian w apetycie nie czuję, mdłości mam raczej chwilowe więc luz ;) No ale ostatnio o ile dobrze kojarzę to jazda zaczęła się w 8 tc ;)

A, jeszcze wczoraj brat męża powiedział teściowi, że będzie drugi raz dziadkiem - na to mój m "no, jak już to trzeci...";)
I tym sposobem nasz maluch będzie mieć miesiąc starszego kuzyna/kuzynkę

Tekila ja tez się przeogromnie boje, a ty masz jakieś problemy? Teraz tak mysle ze to szaleństwo bylo informować wszystkich po teście.

A jeszcze nie byłaś u lekarza? Ja też chciałam wszystkim mówić od razu jak zrobiłam test ale jeszcze sama w to nie wierzyłam i stwierdziłam że poczekam co lekarz powie. Jak juz lekarz mi potwierdził wczoraj to zaraz powiedziałam siostrze, dzisiaj planuję rodzicom a jutro teściom.

Cześć dziewczyny :) Pół dnia bez forum i tyyyle nadrabiania ;)

@Beti39 strasznie mi przykro z powodu Twojej straty, przytulam Cię mocno i wierzę że uda Ci się znowu zostać mamą

@PatiMyszka1991 odpoczywaj póki masz okazję, dobrze że pojechałaś :)

@luckychoice powiem Ci że ja też mam taki ambiwalentny stosunek do zmian na początku ale to mija :D w ogóle początki są kijowe pod wieloma względami :) ale potem kiedy Bąbla już czuć, kiedy Ci macha na usg to jest zupełnie inna bajka i nie ma chyba kobitki która kurczowo trzyma się wtedy tylko myśli o tym ile przytyła. więc tak - będzie dobrze :)

Mój chłop jest w ciężkim zachwycie :) z nas dwojga to on chciał szybciej drugie dziecko. gada już do brzucha. pomaga mi bardzo w domu, gotuje, sprząta. bardzo mu jestem za to wdzięczna szczególnie teraz kiedy zmęczenie czasem bierze górę i zupełnie o niczym nie mogę myśleć oprócz spania ;)

Powiedzieliśmy moim rodzicom i bardzo się cieszę bo to ukrywanie już mnie męczyło. Bardzo się ucieszyli :) Nikomu więcej na razie nie planujemy mówić.

Ja nie palę więc nie pomogę z kwestią odstawienia fajek, chyba najlepiej jednak spytać lekarza. Jak leżałam na porodówce to była ze mną w pokoju dziewczyna paląca :/ Nie mogę tego pojąć...

Dzień dobry mamuśki, młoda poszła do przedszkola a ja popijam wode i zaraz ide spowrotem bo maja dziś zajęcia otwarte dla rodziców.
Widze że nie tylko ja świruje i panicznie sie boje. Rano stwierdziłam że to już pod paranoje u mnie podchodzi przydał by sie jakiś kluczyk w głowie żeby zamknąć te czarne myśli. U nas wie tylko moja przyjaciółka i mama. Nie mam odwagi reszcie powiedzieć z resztą wizyta dopiero 9, tylko juz nie wiem co mowic ojcu ze czemu do pracy nie chodze juz 3 tydz jego reakcje mogą być różne więc cyka mam niesamowiego.

Basia1771 nie było sensu jeszcze iść do lekarza... oni widzą zarodek na usg dopiero przy becie około 1500 a u mnie to jest początek. Jeżeli wszystko idzie dobrze to dopiero dziś ta beta powinna mieć taki wynik :-)

Justjestem tak poroniłam trzy razy... za każdym razem beta nie rosła tylko spadała albo rosła np o 20 jednostek... i zaraz zaczynała spadać :-(

Tekila a szukali przyczyny dlaczego tak sie działo?
U nas w rodzinie u nas taki przypał ze większość kobitek ma problem z donoszeniem chłopców mam nadzieje że mnie to w razie w ominie i wszystko bedzie dobrze

reklama
Basiu bylam, w poniedzialek, pęcherzyk 3mm. Teraz idę w ten poniedzialek ale prywatnie juz i mam nadzieje ze bedzie serduszko. To bedzie 5t6d a ty widzialas serduszko?

Nie to za wcześnie było u mnie. Jedyne co było widać to pęcherzyk. Teraz idę dopiero za 4 tygodnie a wtedy już będzie 9 tydzień wiec napewno słyszę pikawke

Do góry