reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Luckychoice ja noszę S też przy 170 cm ale nie miałam idealnie płaskiego jak przed ciazami. Jednak na codzień chodziłam z wciagnietym tak się nauczylam dawno temu a teraz już nic z tego. Dla ciebie może być szybko widoczny ale żeby inni zauważyli to pewnie dłużej.

reklama
Natusia ajjjj pizza, chyba poproszę męża żeby mi w weekend ulepił, uwielbiam! Dziewczyny córka ma 7 lat, uczennica 1 klasy, pierwszy i jedyny eksperymentalny rocznik 6 latków w szkole [emoji12] Rybki Haha dobre z tym kupowaniem [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

15 stron do przeczytania :errr: tyle piszecie :)

Beti tak strasznie mi przykro z Twojego powodu. Trzymaj się mocno .... mam nadzieje, ze niedługo będziesz mogła utulic swoje wymarzone maleństwo

Witam nowe mamusie.

Laarka słodko corusia zareagowała.

A ja sobie dzisiaj pazury strzeliłam a co :-) :)

A później tak mnie tż wkurzył ze całe jego szczęście ze w Norwegii siedzi bo chyba bym udusila gada:crazy:

A tak na wesoło to wiecie jaki dziś dzień? ???.....

Międzynarodowy Dzień kapucyna :laugh2::laugh2::laugh2:
(Vel masturbacji)
Myślałam że pqdne jak w radiu usłyszałam. ....

Ostatnia edycja:
Kurcze Jak ja juz Wam zazdroszcze tym co już słyszały serduszko ! :) moja wizyta za parę dni. Dzisiaj trochę pobolewa mnie jajnik prawy tzn rwie bardziej...
Niesmak w ustach :/ nie dość że aparat mam to jeszcze gorzej czuje to.... co chwile ząbki myje z tego wszystkiego:p

Larka wyszło na to że o adopcję mu chodziło i w ogóle dlaczego są takie dzieci co nie mają domu... Moje dzieciaki marzą czasem o rodzeństwie ale zawsze mówiłam ze ten moj brzuch (mogę spokojnie stymulować ciążę) to pozostałość po ich kopniakach i juz wiecej moze nie znieść.

Ja usg mam w czeartek i mam nadzieję ze dowiemy się konkretów. Wr wrorek tez planuje urlop na endokrynologa.

Beti bardzo mi przykro :( trzymaj się dzielnie.

Tyle mam się już z nami pożegnało, strasznie to smutne. Mam nadzieję, że już więcej nikt się żegnał nie będzie.

Nie pamiętam nicku, która z Was mi odpisała... tak wiem, że nie można robić nadgodzin. Tylko ja o ciąży powiedzieć nie mogę. Nie dostałabym premii rocznej, a i mam szansę na podwyżkę. Jeżeli nie dam rady, to wtedy powiem na pewno.

Bellina to ja pisałam. A to fakt, jak masz powody by się nie przyznawać to już inna historia ;)
U mnie niby mogą być podwyżki w kwietniu, ale podejrzewam że już wcześniej się wyda...

Nevka, Paulina ja płacę 100, z czego 65 mi zwracają w ramach grupowego ubezpieczenia w pracy więc super :)

Larkaa jej, ale słodko:) My jak mówimy mojej dwulatce że w brzuszku jest dzidziuś to mówi "nie dzidziuś - pępuś" i pogadane ;)

Tekila ja jeszcze nie byłam u gina. Wizyta w czwartek.

Nitka gratki serduszka :)

Dobranoc:)

Nitka, super, gratulacje! :)

Larkaa, słodka ta Twoja mała, wymarzona reakcja starszego rodzeństwa ;)

Heh, Rybki rozśmieszyłaś mnie tym tekstem i kopniakach :D

Ann, myślę, że masz bardzo dużo racji z tym, że zmiany będę widziała na początku tylko ja. Już pytałam męża, czy widzi, jak mi się powłoki brzuszne rozluźniły, to spojrzał na mnie jakbym z choinki spadła :D Lubię być szczupła, na pewno uronię łezkę nad zmianami w organizmie, ale w jakiś pokrętny sposób też cieszę się na to, że przyszedł taki etap. Pewnie to będzie zupełnie nieważne w obliczu takiej radości, jaką jest macierzyństwo :) Będzie tak prawda? :p

reklama
Padnieta jestem, jakiś ciężki dzxis dzień, dobrze że już się kończy.
Beti, przykro mi i trzymam kciuki za kolejną udaną ciążę.

Gratuluje udanych wizyt i witam kolejne ciężarne ;-)

Do góry