reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Jeśli założymy grupę tajna na Facebooku nikt oprócz nas jej nie będzie widział widzą ja tylko jej członkowie nikt też jej nie wyszuka

reklama
Ale chudzinki wszystkie jestescie...Ja waze 81
Co do przeczuwania plci jesli bedzie ok to wydaje mi sie ze bedzie chlopak. Buzia mi wyladniala ;-)
A tak serio to dzisiaj w nocy snilo mi sie ze poszlam do tego gina zrobil usg i na zdjeciu bylo widac mojego malutkiego TZta hahaha

Madziula wzrostu mam 161 cm :( wiec niska jestem :( i taki mały pulpecik ze mnie :D Ale Mi to nie przeszkadza, wiec szybko pewnie brzuszka nie będzie widać ;)

Ja zakładam dziewczynkę :) Zuzię albo Melanię vel Oliwię :D Mój gin mówi że ja późno po owu zaszłam w ciąże to może nam się uda trafić :) Przy pierwszym zakładałam że będzie chłopak i w 12tyg dowiedziałam się że na 90%chłopak i tak zostało do końca :)

Ja również wolę bb :)

Princeseczka mnie właśnie twarz się pogorszyła :( masakrę mam na twarzy :( ale staram się nie malować ostatnio :( niech się dotleni twarz :)

Princeseczka mnie właśnie twarz się pogorszyła :( masakrę mam na twarzy :( ale staram się nie malować ostatnio :( niech się dotleni twarz :)
A ja mialam problemy z tradzikiem w okolicach brody a teraz jest czysciutko.
Tesciowa mowila ze jej druga synowa zbrzydla z poczatkiem ciazy (urodzila dziewczynke) a ja mam ladna buzie. Moja mama tez tak mowi.
Zobaczymy co tam wroza:-)

reklama
Do góry