reklama
Priinceseczka
Fanka BB :)
Ale chudzinki wszystkie jestescie...Ja waze 81
Co do przeczuwania plci jesli bedzie ok to wydaje mi sie ze bedzie chlopak. Buzia mi wyladniala ;-)
A tak serio to dzisiaj w nocy snilo mi sie ze poszlam do tego gina zrobil usg i na zdjeciu bylo widac mojego malutkiego TZta hahaha
Co do przeczuwania plci jesli bedzie ok to wydaje mi sie ze bedzie chlopak. Buzia mi wyladniala ;-)
A tak serio to dzisiaj w nocy snilo mi sie ze poszlam do tego gina zrobil usg i na zdjeciu bylo widac mojego malutkiego TZta hahaha
asik_
Ja zakładam dziewczynkę Zuzię albo Melanię vel Oliwię Mój gin mówi że ja późno po owu zaszłam w ciąże to może nam się uda trafić Przy pierwszym zakładałam że będzie chłopak i w 12tyg dowiedziałam się że na 90%chłopak i tak zostało do końca
Ja również wolę bb
Ja również wolę bb
justjestem
Moderatorka
W
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
Priinceseczka
A ja mialam problemy z tradzikiem w okolicach brody a teraz jest czysciutko.Princeseczka mnie właśnie twarz się pogorszyła masakrę mam na twarzy ale staram się nie malować ostatnio niech się dotleni twarz
Tesciowa mowila ze jej druga synowa zbrzydla z poczatkiem ciazy (urodzila dziewczynke) a ja mam ladna buzie. Moja mama tez tak mowi.
Zobaczymy co tam wroza:-)
reklama
Magda86Poznań
nigdy nie byłam szczupła, ale zawsze o tym marzyłam hahahah
ale co tam, trudno!
miejmy nadzieje ze mnie maz nie rzuci- Nevka ja 80 kg
ale co tam, trudno!
miejmy nadzieje ze mnie maz nie rzuci- Nevka ja 80 kg