reklama
Priinceseczka
Fanka BB :)
Ann na 18 mam umowiona wizyte u gina... teraz wzielam kapiel i co jakis czas sprawdzam czy nic na bieliznie nie ma..
Bratowa tez jest w ciazy i ma na 17.15 do tego samego.lekarza i chyba sie zabiore z nia bo TZ w pracy a ja sama tego napiecia nie wytrzymam
Bratowa tez jest w ciazy i ma na 17.15 do tego samego.lekarza i chyba sie zabiore z nia bo TZ w pracy a ja sama tego napiecia nie wytrzymam
G
gość_forum
Gość
Princ trzymam kciuki &&&&
Magda86Poznań
Fanka BB :)
na poczatku jak sie dowiedzialam o ciazy pobiegłam do szpitala na bete a tam przed drzwiami mamusia w pizamie (koszuli) ciazowej z oddziału w kapciach wylazła i paliła przy wejsciu, jako ze nie zwrócilam uwagi słownie, rzuciłam jej takie spojrzenie ze gdyby mogło zabijac chyba by tam padla- ale ona na mnie zerkneła i pusciła dymek w kołeczka...a stala z nia chyba jej mama, kobieta starsza i tez paliła- ehh
Beti czekamy na wynik, musi byc wysoki ;-)
Nevka - współczuje choroby mamy, moja siostra ma chora tesciowa ;-( wstretne nowotwory
ja czuje sie lepiej, nie mm juz uczucia kwasu w gardle, ale mdli mnie i potrawy które kiedys były mniam, teraz mysle- o nie nie zjem!
kawa Inka nawet przestała smakowac
jak czytam ze macie 50 kg to az mi zal dupe gruba sciska, bo ja mam duzo wiecej i czuje sie juz jak słon- w poprzedniej ciazy schudłam na poczatku a teraz waga nie drgneła a jem zdecydowanie mało. chyba juz 30-stka sie zbliza wiec metabolizm nie ten. na pewno inaczej znosze te ciaze;-)
ja zamierzam byc w pracy do lipca- ale zobaczymy co sie okaze
macie przeczucia co do płci??
Beti czekamy na wynik, musi byc wysoki ;-)
Nevka - współczuje choroby mamy, moja siostra ma chora tesciowa ;-( wstretne nowotwory
ja czuje sie lepiej, nie mm juz uczucia kwasu w gardle, ale mdli mnie i potrawy które kiedys były mniam, teraz mysle- o nie nie zjem!
kawa Inka nawet przestała smakowac
jak czytam ze macie 50 kg to az mi zal dupe gruba sciska, bo ja mam duzo wiecej i czuje sie juz jak słon- w poprzedniej ciazy schudłam na poczatku a teraz waga nie drgneła a jem zdecydowanie mało. chyba juz 30-stka sie zbliza wiec metabolizm nie ten. na pewno inaczej znosze te ciaze;-)
ja zamierzam byc w pracy do lipca- ale zobaczymy co sie okaze
macie przeczucia co do płci??
Madziula 27
Moderatorka
Magda86 - ja mam przeczucie, że będzie dziewczynka chociaż mi akurat to obojętne byle, żeby było zdrowe :-) Też mam wrażenie, że moja przemiana spadła chyba tak jak piszesz po 30 jest inaczej :-)
JustJestem - ja jestem za zamkniętym wątkiem ale nie na fb
JustJestem - ja jestem za zamkniętym wątkiem ale nie na fb
nitka32
Zaciekawiona BB
Co do fb to można zrobić zamknięta i będziemy przynamniej się widzieć, na razie nie chce rozgłaszać wszystkim o ciazy dlatego nie zapisze sie do grupy październikowe mamy, może założę jakaś grupę, w której my nie będziemy anonimowe a znajomi na fb się nie połapią?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Madziula 27
Moderatorka
Nevka przy jakim wzroście ważysz 72?? Ja ważę 73 a przed ciążami ważyłam 62 Smacznie wyglądają te kluseczki z jagodami :-)
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
reklama
Madziula 27
Moderatorka
Nitka, ale zawsze można założyć wątek zamknięty na bb na fb to już nie to samo i większe zamieszanie