reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ann na 18 mam umowiona wizyte u gina... teraz wzielam kapiel i co jakis czas sprawdzam czy nic na bieliznie nie ma..
Bratowa tez jest w ciazy i ma na 17.15 do tego samego.lekarza i chyba sie zabiore z nia bo TZ w pracy a ja sama tego napiecia nie wytrzymam

na poczatku jak sie dowiedzialam o ciazy pobiegłam do szpitala na bete a tam przed drzwiami mamusia w pizamie (koszuli) ciazowej z oddziału w kapciach wylazła i paliła przy wejsciu, jako ze nie zwrócilam uwagi słownie, rzuciłam jej takie spojrzenie ze gdyby mogło zabijac chyba by tam padla- ale ona na mnie zerkneła i pusciła dymek w kołeczka...a stala z nia chyba jej mama, kobieta starsza i tez paliła- ehh
Beti czekamy na wynik, musi byc wysoki ;-)
Nevka - współczuje choroby mamy, moja siostra ma chora tesciowa ;-( wstretne nowotwory
ja czuje sie lepiej, nie mm juz uczucia kwasu w gardle, ale mdli mnie i potrawy które kiedys były mniam, teraz mysle- o nie nie zjem!
kawa Inka nawet przestała smakowac
jak czytam ze macie 50 kg to az mi zal dupe gruba sciska, bo ja mam duzo wiecej i czuje sie juz jak słon- w poprzedniej ciazy schudłam na poczatku a teraz waga nie drgneła a jem zdecydowanie mało. chyba juz 30-stka sie zbliza wiec metabolizm nie ten. na pewno inaczej znosze te ciaze;-)
ja zamierzam byc w pracy do lipca- ale zobaczymy co sie okaze
macie przeczucia co do płci??

Magda Ja ważę 72kg :( . 5 lat temu byłam w szpitalu kółka nerkowa i wgl.. schudłam z 60kg na 44kg.. a teraz znów się odbiło :(
Nie ma to jak kluski z jagodami :D mmm :D

Załączniki

• IMG_20160225_134111.jpg
    IMG_20160225_134111.jpg
    530,3 KB · Wyświetleń: 55
Magda86 - ja mam przeczucie, że będzie dziewczynka chociaż mi akurat to obojętne byle, żeby było zdrowe :-) Też mam wrażenie, że moja przemiana spadła chyba tak jak piszesz po 30 jest inaczej :-)

JustJestem - ja jestem za zamkniętym wątkiem ale nie na fb :oo:

Co do fb to można zrobić zamknięta i będziemy przynamniej się widzieć, na razie nie chce rozgłaszać wszystkim o ciazy dlatego nie zapisze sie do grupy październikowe mamy, może założę jakaś grupę, w której my nie będziemy anonimowe a znajomi na fb się nie połapią?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry