reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ann na 18 mam umowiona wizyte u gina... teraz wzielam kapiel i co jakis czas sprawdzam czy nic na bieliznie nie ma..
Bratowa tez jest w ciazy i ma na 17.15 do tego samego.lekarza i chyba sie zabiore z nia bo TZ w pracy a ja sama tego napiecia nie wytrzymam

na poczatku jak sie dowiedzialam o ciazy pobiegłam do szpitala na bete a tam przed drzwiami mamusia w pizamie (koszuli) ciazowej z oddziału w kapciach wylazła i paliła przy wejsciu, jako ze nie zwrócilam uwagi słownie, rzuciłam jej takie spojrzenie ze gdyby mogło zabijac chyba by tam padla- ale ona na mnie zerkneła i pusciła dymek w kołeczka...a stala z nia chyba jej mama, kobieta starsza i tez paliła- ehh
Beti czekamy na wynik, musi byc wysoki ;-)
Nevka - współczuje choroby mamy, moja siostra ma chora tesciowa ;-( wstretne nowotwory
ja czuje sie lepiej, nie mm juz uczucia kwasu w gardle, ale mdli mnie i potrawy które kiedys były mniam, teraz mysle- o nie nie zjem!
kawa Inka nawet przestała smakowac
jak czytam ze macie 50 kg to az mi zal dupe gruba sciska, bo ja mam duzo wiecej i czuje sie juz jak słon- w poprzedniej ciazy schudłam na poczatku a teraz waga nie drgneła a jem zdecydowanie mało. chyba juz 30-stka sie zbliza wiec metabolizm nie ten. na pewno inaczej znosze te ciaze;-)
ja zamierzam byc w pracy do lipca- ale zobaczymy co sie okaze
macie przeczucia co do płci??

Magda Ja ważę 72kg :( . 5 lat temu byłam w szpitalu kółka nerkowa i wgl.. schudłam z 60kg na 44kg.. a teraz znów się odbiło :(
Nie ma to jak kluski z jagodami :D mmm :D

Załączniki

• IMG_20160225_134111.jpg
    IMG_20160225_134111.jpg
    530,3 KB · Wyświetleń: 59
Magda86 - ja mam przeczucie, że będzie dziewczynka chociaż mi akurat to obojętne byle, żeby było zdrowe :-) Też mam wrażenie, że moja przemiana spadła chyba tak jak piszesz po 30 jest inaczej :-)

JustJestem - ja jestem za zamkniętym wątkiem ale nie na fb :oo:

Co do fb to można zrobić zamknięta i będziemy przynamniej się widzieć, na razie nie chce rozgłaszać wszystkim o ciazy dlatego nie zapisze sie do grupy październikowe mamy, może założę jakaś grupę, w której my nie będziemy anonimowe a znajomi na fb się nie połapią?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry