reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
No właśnie też mi się tak wydaje żeby od razu rzucić... Całe szczęście nie paliłam nigdy wiec uff :)
Ja dostałam zakaz od lekarza ze względu na te spore plamienia.. zobaczymy co powie we wtorek :D

Jeszcze jedno krótkie pytanie: grupa na fb październikowe mamy 2016, czy któraś tam jest?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wystraszylam się strasznie jakaś chwilę temu, bo wydawało mi się, ze śluz taki beżowy miałam na wkladce :/ od tego czasu czysto, wszystko pozamykane, tylko brzuch boli... rozmawiałam z szefem, przyjął spokojnie do wiadomości, na razie się oszczędzam jak mogę a po pracy lecę na pogotowie sprawdzić, czy wszystko ok... Ale spanikowalam strasznie :(

Lena ja też jak czuje Mc Donalda to mi niedobrze, ale zawsze wolałam KFC więc się nie dziwię.
Nie słyszałam o jogurtownicy. Powiesz coś więcej?

Princeseczka byłaś/idziesz do lekarza?
Oby to faktycznie nie było nic złego.

Beti to mocne kciuki

Zwariowanamama ja powiedziałam za pierwszym razem zwyczajnie że jestem w ciąży :-)
A teraz powiedziałam czy chcą zobaczyć zdjęcie fasolki? ;-)

Moja znajoma paliła i to dużo w dwóch ciazach :-( smutne to że z takich szkodliwych rzeczy nie umia matki zrezygnować. Maluchy z niską waga urodzeniowa ale ona uważa że krzywdy im nie robi. :-/

Nitka była tu jakaś dziewczyna co proponowala ta grupę ale nie wiem czy która się tam zapisała.

Pati idź, ale się nie stresuj bo to szkodzi. Wieczorem się dowiesz wszystkiego :-*

Poziomki gdzie jesteś? Nie uciekaj tak :-)

Ann jak przeczytalam i MC i KFC to mało pawia nie puscilam :-)

Nitka moja znajoma tez cala ciaze paliła nie dało jej sie przetłumaczyć nawet przed porodem w szpitalu paliła i lekarze nizbyt dobrze na nią patrzyli na sczescie maly urodził się duży bo ponad 4kg i zdrowy :-)

Beti Kochana cały czas trzymam kciuki :-)

Zwariowanamama na pewno Cię mama nie potepi . Będzie dobrze :-)

reklama
Do góry